logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  56/173 >>

Ünnepeltünk

21.3.2019 07:40 | Gál K.

   A nagymácsédi Tulipán Nyugdíjas Klub 2018. december 15-én a felújított művelődés házban ünnepelte megalakulásának 5-ik évfordulóját.

   A tagokat és a meghívott vendégeket a klub elnöknője köszöntötte. Összefoglalójában kitért arra, hogy milyen gyorsan elszállt ez az 5 év. Visszanézve szinte hihetetlen, hogy mennyi minden történt a klub életében. A kezdeti ismerkedés után rájöttünk, hogy közösen, egymást támogatva sok mindent elérhetünk. Hogy ez mennyire így van, bizonyítja az is, hogy minden évben közös kirándulásokon veszünk részt. Fürdőzés, gyógykezelések, színházlátogatások, sportnapokon való részvétel - ami összekovácsolta a ma már 60 taggá bővült csapatot.

   A tagokon kívül meghívott vendégeink is voltak. Meghívásunkat elfogadta és jelenlétével megtisztelt bennünket falunk polgármestere, Lancz István mérnök úr is. Pohárköszöntőjében méltatta a klub elért eredményeit és megígérte, hogy a 2019-es évben beköltözhetünk a felújított klubházba.

   Meglepetés vendégünk is volt egy nem látó szlovák fiatalember személyében, aki nagyon szépen beszél magyarul, és még szebben énekel és harmonikázik. Közel 300 nótát, slágert tud magyarul. Nagyon jó hangulatot teremtett, amiért hálásak vagyunk neki. Megígérte, hogy bármikor eljön közénk, mert ő is nagyon jól érezte magát közöttünk, még ha nem is lát bennünket. Az, hogy vele együtt énekeltünk, számára nagy megtiszteltetés volt.

   Az est folyamán, ahogy minden évben, most is felköszöntöttük a kerek - 65,70,75,80-as évfordulójukat ünneplő klubtársainkat. Ezután a tombola húzása következett, amelynek az volt az érdekessége, hogy üres kézzel nem tért haza senki.

   A jól sikerült ünnepi összejövetelt még meghittebbé tette a közelgő karácsony hangulata.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  56/173 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat