logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  59/173 >>

BULIBICSKA - ahol a bulit és nevettetést is komolyan vesszük

19.3.2019 09:23 | Horváth Judit

   A Bulibicska Amatőr Színjátszócsoport Felsőszeli község sokszínűségét szeretné bemutatni a nagyérdemű közönségnek. A csoport elsősorban nevettetni, vidám színházi élménnyel szeretné gazdagítani mindazok életét, akik betérnek hozzánk egy mosoly erejéig. Tesszük mindezt sok próba és felkészülés mellet, melyből mindenki kiveszi a részét: fellépő, rendező, súgó, díszlettervező és technikus. A csapat igazán sokszínű és a korcsoport is változatos: a legfiatalabb bulibicskás 9 éves, a legidősebb színész 50 esztendő felett jár, mégis megvan a közös hang, a kortalan vidámság és a közös akarat, azért, hogy a néző egy igazán jót nevethessen.

   A 2019-es esztendőt környékbeli fellépésekkel kezdtük meg. Az esztrád összeállításunkban énekesek, önálló kabaréjelenetek és egyfelvonásos színdarabok egyaránt szerepelnek. Deák Zoltán és Lóci Papp Mária énekét, Lóci Dávid stand-up jellegű humoros monológjait, illetve a Bulibicska társulatának mosolyfakasztó előadását a Kéri Ferenc – Meghalsz banya című előadásában február 3-án a taksonyi közönség és február 24-én a pozsonyeperjesi nézők nevethették végig.

   A színész, még ha amatőr is, tapsban és nevetésben méri a munkája eredményességét. Ezúton is köszönjük a taksonyi és pozsonyeperjesi közönségnek a sok tapsot, nevetést és pozitív visszajelzést, valamint a Nagyszombati Megyei Hivatalnak, illetve a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek, hogy lát annyi fantáziát és értéket munkánkban, hogy előadásaink megvalósítását évről-évre szellemi és anyagi támogatásban részesíti. 

   Bízunk benne, hogy Önökkel is nemsokára találkozhatunk egy fiatalító, nevetést hozó előadás alkalmával.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  59/173 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat