logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  135/236 >>

A Megbecsültek Novembere

18.12.2018 16:20 | Horváth Judit

   Novemberi hónap a Megbecsültek Társasága berkein belül csupa zenével, tánccal és vidámsággal telt.

   Immár 5 éve dolgozunk nagy szeretettel a régiónkban élő szépkorúakért. Ennek égisze alatt volt az idei bálunk megszervezve. Idén 3-ik alkalommal találkozhattunk egy kötetlen táncos est keretében, mely ismételten fergetegesre sikerült. Talán rövid is volt az éjszaka és fáradhatatlanok a táncos lábak. Sok jó ismerős ismét újra találkozott, és közösen eltölthettünk egy kellemes estét. Köszönet a sok segítségért és tomboláért, amivel oly sokan támogatták a bál megvalósulását, köszönet a Vezekényi Görbetükör "tápész" alegységének a fergeteges műsorért, a Retrock Party Band-nek a szuper talpalávalóért, és a Zely vendéglőnek a finom vacsoráért. Közel 200-an báloztunk együtt, nevettünk, beszélgettünk, és pozitív energiával töltődtünk fel a téli időszakra.

   November 20-án idei utolsó színházi előadásunk valósult meg Vágsellyén. A Pesti Művész Színház társulata ismét elvarázsolta a közönséget. Tagjaink mindig nagy szeretettel fogadják a vidám, zenés, táncos produkciókat, mely fantasztikusan jó érzés a színészeknek és a szervezőknek. Ezúttal a Csókos asszony című előadássukkal örvendeztették meg a közönséget. Fülbemászó dallamokat, valódi örökzöldeket dúdolhattunk közösen az énekesekkel és a zenekarral.

   Decemberi terveink Budapest adventi forgatagához kötődnek. A nagy érdeklődésre való tekintettel 3 napot töltünk el Budapesten, melyről a következő havi cikkünkben részletesen beszámolunk.

   Irodánkban már elérhető a 2019-es programtervünk, mely ismét sokszínű programokat kínál tagságunknak. Információkért forduljanak hozzánk bizalommal.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  135/236 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat