logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  18/36 >>

EL CLASICO

24.12.2018 11:20 | VÁ.

   La Liga, El Clasico...ismert fogalmak a focirajongók körében. Ki ne szeretné látni a világ talán két legjobb csapatát egyszerre, egy kirándulás alkalmával. Drukkerek ezrei utaznak szerte a világból Spanyolországba csak azért, hogy egyszer lássák élőben ezeket a sztárfocistákat.

   Nos, négy negyedi „old boys” focistának mindez sikerült. Elrepültek egy hosszú hétvégére a csodálatos atmoszférájú Madridba és gondolták, ha már ott vannak, megpróbálkoznak a lehetetlennel, hogy egy héttel az igazi El Clasico után lássák a Barcelona és a Real Madrid csapatát is. Hihetetlen, de sikerült nekik. Ehhez talán a Real nem éppen legjobb formája is kellett, hiszen egy nappal a mérkőzés előtt sikerült jegyet venniük a Real Madrid – Valladolid délutáni mérkőzésre. Mindegy 70 ezer szurkolóval közösen láthatták, hogy egy kis szerencsével, de a „Galaktikusok” bedarálták Ponferrada tartománybeli ellenfelüket, és a végjátékban rúgott két góllal nyertek.

   A mérkőzés után gyors metrózás következett, hiszen Madrid másik felében a Rayo Vallecano - a két nagy madridi csapat mellett a harmadik első ligás együttes - a Messi nélkül felálló Barcelonát fogadta este háromnegyed kilenckor. Itt már napokkal a mérkőzés előtt kitették a ,,telt ház,, táblát, hiszen a lényegesen kisebb Rayo stadionban mindenki szerette volna látni Piqueék vendégjátékát. A negyediek minden spanyol tudásukat és taktikai érzéküket bevetve, szó szerint találtak egy kiskaput, és egy hazai szervező segítségével bejutottak a meccsre. Sportszakmai szempontból nagyszerű összecsapást láthattak, hiszen az őrjöngő drukkerek által hajtott hazai kiscsapat 3 perccel a mérkőzés vége előtt még győzelemre állt a híres katalánok ellen. De aztán jöttek a sztárok és Dembele majd Suarez góljával a vendégek nyertek 3:2-re.

   November 3-át soha nem felejtik el, hiszen a salsa és a tapas fellegvárában sikerült nekik az El Clasico. Igaz, kissé rendhagyó módon.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  18/36 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat