logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  438/451 >>

Téli sportnap, Negyed

14.3.2017 14:22 | -szg-

   Az idei tél lehetővé tette számunkra, hogy aktív téli sportolással töltsük el a szabadidőnket. Iskolánk a lehetőséget kihasználva, egy téli sportnap szervezésére a Čechy község mellett üzemelő sípályát látogatta meg. A sportnapon minden tanuló részt vehetett, aki kedvet kapott egy kis téli sportolásra. A korai órákban a tanulók már nagy izgalommal várták a buszokat. A kevesebb hó ellenére is nagy hévvel indultunk útnak, mivel tudtuk, hogy elegendő hó fog várni ránk, a pályán ugyanis hóágyú üzemel. A helyszínre érkezve mindenki nagy elégedettséggel tapasztalta, hogy nagyszerű körülmények között tölthetjük el ezt a napot. Többen szánkókkal felszerelkezve érkeztek. Azoknak akiknek nem volt, a kölcsönzőben biztosítottak sporteszközöket. Rövid időn belül a gyerekek uralmuk alá vették a terepet és megkezdődött az önfeledt szórakozás és sportolás. A nagy hideg és a nem mindennapi terepviszonyok ellenére a tanulók fáradhatatlanul szánkóztak. Az aktívan síelő tanulóink, szakképzett síoktató felügyelete mellett mutatták be sítudásukat. Azokra, akik a sok mozgásban megfáradtak, a büfében forró tea és meleg étel várt.

   A délutáni órákban, fáradtan, de rengeteg élménnyel gazdagodva tértünk haza. Reméljük még számos alkalommal tölthetünk el együtt ilyen élménydús napot és a friss levegőn történő sportolással hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  438/451 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat