logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  95/498 >>

Kolbásztöltő és sörfesztivál Nagymácsédon

2.8.2022 09:39 | Fodor Szilvia

   Két hosszú esztendőt kellett várni a nagymácsédi kolbászkedvelőknek arra, hogy a világjárvány enyhülése után végre megkóstolhassák a finom kolbászokat. Még az idő is tudta, hogy május 14-én bizony hétágra kell sütnie a napnak.

   Immáron hetedik alkalommal szervezte meg Nagymácsédon a PRO MACHED és Megbecsültek Társasága ezt a rangos eseményt, melynek hírére rengeteg ember gyűlt össze a környékbeli falvakból is a község központi terére. Igazi regionális összefogásnak voltunk a tanúi, hiszen mind a kolbásztöltö csapatok, úgy a műsoron fellépő vendégek, előadók, a technikai személyzet, az árusok, a kézművesek is a környékből származtak.

   A galántai Kodály Zoltán Gimnázium bábcsoportja kezdte a műsort. A kicsik és nagyok nagy örömére, igazi interaktív bábelőadást és rövid etűdöket bemutatva, melyek magával ragadták a cseperedő közönséget. Az est folyamán bemutatkoztak a régió fiatal, gyönyörű énekhanggal rendelkező tehetségei is: Szőcs Emese és Lancz Niki. Ezt követően az idősebb generáció, a helyi Kéknefelejcs Énekkar is színpadra lépett megmutatva, hogy nem csak a fiataloké a világ. Az est során fellépett még Szlezák Erika zenélő barátaival együtt: Fitos Péter és Plavucha Márk igazi bulihangulatot teremtett a téren. Hatalmas siker volt Kovács Koppány előadása is, az ismert dallamokra sokan még táncra is perdültek. Az este retró bulival zárult.

   A kolbásztöltő verseny győztese az alsószeli KD-TEAM volt, a díjat Forró Krisztián és Zupko Tamás adták át.

   Volt óriás ugrálóvár, arcfestés, csillámtetkó, cukorvatta, kürtöskalács, minifánkok, fagyi, finom frissen sült pecsenye és kolbász, habzó kézműves sörök, jó társaság, egyszóval minden mi szem-szájnak ingere.

   Jó volt újra találkozni és egy kicsit elszórakozni szabadon, szájmaszk és egyéb megszorítások nélkül. Bízunk benne, hogy mindenki nagyon jól érezte magát és jövőre újra találkozunk!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  95/498 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat