logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  94/498 >>

Retro mulatság, Diószeg

2.8.2022 09:55 | Mgr. Michalek Szilvia, a SzSz elnöke

   A Diószegi Petőfi Sándor Alapiskola és Óvoda mellett működő Szülői Szövetség két és fél év kényszerszünet után végre újra vendégül láthatta a kikapcsolódni vágyókat. 2022. június 3-án ismét megtelt a főiskola étterme kedves, régi barátokkal és sok új ismerőssel. Örömünkre szolgál, hogy az idén is ennyien fontosnak tartották nemcsak azt, hogy mulassanak egy jót, hanem, hogy támogassák is az iskolánkat.

   Egy ilyen esemény nemcsak a szórakozásról szól, elsődleges célja az iskola megsegítése, hiszen minden egyes befolyt centet a gyermekeink oktatására, nevelésére szánunk. A rendhagyó időpont és a nagy meleg ellenére a kora reggeli órákig tartott a mulatság. Nemcsak az időpont volt rendhagyó, hanem az egész est eltért az eddig megszokott báloktól. A díszítésben, terítésben, retro-fotósarok kialakításában, étel- és italválasztékban is igyekeztünk egy kicsit visszarepülni az időben. Külön örülünk annak, hogy a vendégeink is komolyan vették a játékot és ruháikkal ők is alkalmazkodtak az este stílusához.

   Az alsótagozatosok nagysikerű Pomádé-ja és a megnyitó után DJ Győri Péter és DJ Dominique (Várkonyi Attila, a Retro rádió műsorvezetője) szolgáltatták a fergeteges retro talpalávalót. Természetesen nem hiányozhatott a tombola sem, ami az idén igazán gazdagra sikeredett. Ebben az évben is nagyon sok értékes tomboladíjat sikerült összegyűjtenünk. Köszönet érte minden felajánlónak! Ezúton szeretnénk megköszönni MINDENKINEK, aki bármilyen módon is segítetett a bál előkészületeiben, lebonyolításában és ezzel hozzájárult a mulatság sikeréhez!

   Még egyszer köszönjük, hogy elfogadták a meghívásunkat és szeretettel várjuk Önöket vissza 2023. január 28-án!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  94/498 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat