logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  380/456 >>

Megjelent a TERRA Hírújság szeptemberi száma (2018)

7.9.2018 20:37 | Szabó Frigyes

   A magyar iskolák országos tanévnyitóján, Nagymegyeren elhangzott ünnepi beszéddel köszönti az új tanévet a lap.

   A Lezajlott események rovatban Nagyfödémes, Vága, Zsigárd, Deáki, Felsőszeli, Vízkelet községek egy-egy sikeres rendezvényéről kapnak tájékoztatást a kedves olvasók.

   A Bosznia- Hercegovinában járt diószegi Dió héj citerazenekar útjáról és sikeres szerepléséről, valamint a Deákin megrendezett 2. Országos Szent István Király Ünnepség eseményeiről találnak részletes, fényképes beszámolókat az olvasók, Gaál László tollából. Ugyancsak a Csemadok oldalakon találjuk az Ex Libris - díjról szóló ismertetőt, és az októberi galántai díjátadó részletes programját.

   A havilap közli a 28. Farkasdi Őszi Vásár programját és polgármesteri meghívóját, valamint egy-egy érdekes tallósi és farkasdi közösségi kezdeményezés ismertetőjét.

   A Tanácsadó rovatban a Kanyaró néven ismert megbetegedésről, és a munkaidő alatti távolmaradás jogi oldalairól kapunk részletes ismertetőt.

   A havilap hírt ad a Megbecsültek Társasága programjairól, illetve a Negyedi Református Egyházközség sikeres nyári táboráról is.

   A Helytörténet rovatban folytatódik Friedrich Klára rovásíráskutató sorozata. Ezt az újvári ejálat 17. századi török adóösszeírását tárgyaló összeállítás egészíti ki.

   A Főzőcske rovat ezúttal is érdekes receptekkel, a Színes-, illetve a Zenesarok rovatok pedig több érdekes zenei karrier bemutatásával jelentkeznek.

   Szeptemberi útmutató címmel Pék Éva, nyugalmazott vízkeleti – tallósi pedagógus írása teszi aktuálissá és kerekké a mátyusföldi havilap szeptemberi számának tartalmát.

   A TERRA Hírújságot a vidék 32 településén vásárolhatják meg a www.terrahirujsag.sk/arusitohelyek honlapon található elárusítóhelyeken, illetve előfizethetik a www.terrahirujsag.sk/elofizetes oldalon.

 


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  380/456 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat