logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  247/403 >>

Küzdelmes, tisztulást hozó évünk lesz!

21.1.2020 20:21 | Szabó Frigyes

   “A Vatikán szigorúan őrzött iratainak nyilvánosságra hozatala megrendítené a magyarság valós őstörténetét, történelmi küldetését nem ismerő európai és egyetemes közvéleményt, és átrendezésre kényszerítené a történelem oktatását. Az iratok titkosságának feloldása ma még nem lenne megalapozott cselekedet, mert az emberiség nem érett az ismeretanyag lojális megértésére. Napjainkban még feszültségeket keltene az iratok közzététele. De el fog jönni majd az az idő, amikor őszinte tisztelet és csodálat fogja övezni a magyarságot.” Idézet VI. Pál pápától.

   Mikor idézzünk ilyen gondolatokat, ha nem az új év kezdetén? És kinek, kiknek, ha nem a minden körülmények között bizakodó nemzettársaknak, továbbá a hitükben megrendült, fajtánk értékeit-, nyelvünk, kultúránk gazdagságát és különlegességét nem ismerő vagy feledő magyaroknak?

   Bízzunk benne, történelmünk eseményei a bizonyítékai, hogy egyszer minden rossz korszak véget ér, és a sors kerekét forgató égiek elégnek találják a kiszabott büntetést. Ők tudják, hogy megbűnhődve minden rosszért, más világ következik: ezután egymást becsülve, egymással összefogva él és cselekszik a magyar, békességben másokkal, éljen bárhol a világban, akár a Felvidéken is.

   Bízzunk benne, hogy hamarosan a nyilvánosság is megismerkedhet a felvidéki magyar érdekeket és alapvető célokat megfogalmazó bátor és pragmatikus programmal, amely mögé a hívő, kitartó magyar, és a mindenből kiábrándult nemzettársunk is fel tud majd sorakozni. Amely program lényege és célja nem csak a parlamentbe kerülés, képviselőink jóléte, a pártok anyagilag biztosított továbbélése lesz, hanem a túlélésünkért, gyarapodásunkért, emberi méltóságunkért folytatott kitartó, eredményes küzdelem.

   Bízzunk benne, hogy a választások eredményeinek ismeretében a sorsunkat már száz éve meghatározó és alakító esemény évfordulóját emelt fővel éljük meg. Tiszta fejjel, nyitott lélekkel emlékezve a megtörténtekre váljunk hűségesebbekké elődeinkhez, és erősödjünk tovább utódaink érdekében!

   “Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony, helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!” Szent Pio atya gondolatai.

 

    A TERRA Hírújság kiadója és minden munkatársa nevében boldog új esztendőt, erős hitet, kitartást kívánok!


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  247/403 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat