logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  248/403 >>

TERRA Hírújság – 2020 januárja

20.1.2020 13:37

   Kedves Olvasó, Tisztelt Érdeklődő!

   Az idén 11. évfolyamába lépő havilapunk januári számának vezércikke küzdelmes, de tisztulást hozó évet feltételez, biztató véleményeket, szent emberek jóslatait idézve.

   A Lezajlott események rovatban felsőszeli, farkasdi, vízkeleti, nagyfödémesi és galántai sikereses eseményekről olvashatunk képes beszámolókat.

   A havilap ismerteti a Csemadok Galántai TV évi munkatervét, beszámol a Galántán megrendezendő Magyar Kultúra Napja országos emlékünnepélyének előkészületeiről és programjáról, továbbá közli az 54. járási Csemadok bál és a csíksomlyói pünkösdi kirándulás részletes műsorát is.

   Baranyay Zsolt volt megyei képviselő a vágsellyei kórház bezárásának körülményeiről, a betegellátó újraindításának jelenlegi helyzetével ismerteti meg az olvasót a Közélet rovatban, MUDr. Csellárik Mária pedig az epekövekről értekezik a Tanácsadó rovat oldalain.

   A havilap hírt ad a Megbecsültek Társasága tevékenységéről, a Cseperedő programban résztvevő galántaiak és nagymácsédiak tevékenységéről.

   Folytatódik Pék László Nagyszombat és környéke múltjáról és jelenéről szóló helytörténeti sorozata. Berényi József, Nagyszombat megye alelnöke pedig a decemberi közgyűlésén elfogadott megyei költségvetést ismerteti írásában.

   A havilap bemutatja a Bíborpiros népdalversenyen kiemelt aranysávos minősítésben részesült Peredi Férfi Daloskört, valamint a Kobold zenekar gyerekek számára készült különleges zenéskönyvét. Beszámol az Alsó - Vágmente HACS akciócsoport regionális sakkversenyéről, közli a zsigárdi Aranykárász tavat gondozó polgári társulás évi értékelőjét.

   Folytatódik Friedrich Klára rovásírás iskolája, a Terra Főzőcske oldalain pedig ízes, valódi hazai ételek receptjeit találjuk.

 

   A TERRA Hírújságot a vidék 32 településén vásárolhatják meg a www.terrahirujsag.sk/arusitohelyek honlapon található elárusítóhelyeken, illetve előfizethetik a www.terrahirujsag.sk/elofizetes oldalon.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  248/403 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat