logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  19/352 >>

Zajlik az élet Andódon

18.12.2020 10:16 | Benjamin Petrík, Horváth Réka

   Az Andódi Ifjúsági Központot a falu központjában található. Különböző érdekes programjainak köszönhetően kedvelt gyülekezőhelye a fiataloknak. Helyiségeit azonban nemcsak a fiatalok, de gyerekek és idősek egyaránt használják.

   A nyári szünetben iskolások és óvodások látogatták az itt működő rajz- és kézműves-szakköröket, ahol többek között papírkosarat fontak, koszorút és tündérkertet készítettek, megismerkedtek a barkácsolással, a dekupázs technikával, de még szappant is önthettek szüleikkel együtt.

   Októberben már hagyományosan az itt megrendezett halloween-parti vonza a falu apraját-nagyját, az interaktív játékokból a szülők sosem maradtak ki. Télen karácsonyi vásárt is rendeztek, ahol többek között az ifjúsági központban kézzel készített ajándéktárgyak is vevőre találtak. Idén októberben viszont nem a halloween csábított, hanem egy új szórakozási lehetőség, a Hip-hop táncszakkör. A M.A.G. Dance schol a hónap elején nyitotta meg kapuit a táncolni vágyó gyerekek előtt, akik lelkesen, minden erejükkel edzenek a versenyekre. A tanárnő koreográfiáiban több stílus elemeit használja, ettől lesznek az előadások egyediek.

   A faluban nagy népszerűségnek örvend a felújított edzőterem is, valamint a jógaszakkör, amelyeket hetente kétszer látogathatnak az érdeklődők.

   Az ifjúsági központ fiataljai aktívan bekapcsolódnak a lakosok számára rendezett kulturális-közösségi rendezvények, versenyek szervezésébe és lebonyolításába is, mint például a falunapi és a gyermeknapi rendezvények.

   A falu lakosai az ifjúsági központ helyiségeit magánrendezvényekre is kibérelhetik, erre az emeleti nagyterem minden szempontból alkalmas.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  19/352 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat