logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  77/491 >>

Vakációs bibliahét, Sókszelőce

24.9.2022 08:24 | Dobai Egyeg Kamilla, lelkipásztor

   A nyári szünet első hetében került megrendezésre immár 4. alkalommal a KOEN alapítvány által előkészített vakációs bibliahét a Sókszelőcei Református Egyházközségben. A táborban 21 gyermek vett részt, akik a nyári szünetet Istenre figyeléssel, bibliai versek tanulásával, közös énekléssel, és a napi bibliai történetet elmélyítő sok-sok kézművességgel kezdték.

   A tábori program ötletgazdái és forgatókönyv írói idén a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház lelkipásztorai, a KOEN alapítvány felvidéki önkéntes munkatársai voltak, kiknek ezúton is szeretnénk megköszönni a gyerekekért végzett önkéntes szolgálatukat. Munkájuknak hála egy kész tábori programot kaptunk kézhez, mellyel a mi gyülekezetünk gyermekei is gazdagodtak.

   A napot a templomban kezdtük énektanulással, közös dicsőítéssel, énekszóval és hangszerekkel, majd imádsággal. Ezt követte a bibliai tanítás, papírszínház segítségével, Jákóbról és az ő családjáról. Aranymondás tanulás különböző feladatok segítségével történt, majd a bibliai történet elmélyítése következett, utána tízórai, sok-sok játék és a napot az adott napra előkészített kézműves foglalkozásokkal és énekléssel zártuk. Vasárnap került sor a táborzáró istentiszteletre templomunkban, melyen a gyerekek szüleik és a gyülekezet közösségében énekszóval és csengettyűkkel dicsőítették az Urat.

   Hálás a szívem, a gyermekekért, akik velünk töltötték a nyári szünet első hetét és bízom benne, hogy szeptembertől a vasárnap iskolában újra találkozunk. Hálás a szívem a szülőkért és nagyszülőkért, kiknek fontos gyermekeik hitben való nevelése, és nem utolsó sorban, a táborban szolgálatot vállaló testvérekért, akik szabad idejüket a gyerekek között végzett szolgálatra szentelték. Mindezekért azonban áldott a mi Urunk, aki elkészítette és lehetővé tette, megengedte számunkra, hogy két év kihagyás után újra gyülekezeti gyermektábort szervezhessünk.

   Soli Deo Gloria! Egyedül Istené a dicsőség!


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  77/491 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat