logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  396/506 >>

Szülők bálja Kajalon

15.3.2018 09:52 | Tóth Bodnár Katalin​

   Nemeskajal történetében először - 2018. január 19-én – szülői bálon vehettek részt a falu lakosai. A bált a helyi óvoda szervezte a szülői szövetség segítségével.

   Az ötlet felvetésétől a bál időpontjáig sok hónap telt el. Mivel ez volt az első ovis szülői bál, a szervezők kiemelt figyelemmel ügyeltek minden apró részletre. Az előkészületeket nagy figyelemmel követték mind a szülők, mind pedig a falu vezetősége. A jó szándékú emberek összefogásának és segítőkészségének köszönhetően minden időben elkészült.

   A bál helyszíne a helyi kultúrház volt. A terem díszítését néhány szülő vállalta magára, munkájukat minden résztvevő megcsodálta. Időt és energiát nem kímélve varázsoltak az egyszerű teremből egy csodálatosan szép, elegáns dísztermet. A kristálycsillár, a mennyezet díszítése, az asztali díszekarany-fehér kombinációja azt az érzést váltotta ki a bálozókból, mintha nem is a saját kisközségükben lennének.

   Az előkészületeket és a bál lefolyását az óvoda igazgatónője felügyelte és irányította. A szülők, ovibarátok, a község vezetői segítségével értékes tombolák vártak a bálozókra. A fődíj egy háromnapos wellness-hétvége volt egy luxusszállodában.

   A bálozókat az óvoda igazgatónője fogadta a bálteremben. Az összefogást és az óvoda támogatását a falubeliek részéről bizonyítja az a tény, hogy 124-en jöttek el a  rendezvényre. A zenét az ALF zenekar szolgáltatta. A gyümölcsből készült csokrok, a gazdag itallap, a két vacsora, a házi jellegű sütemények és pogácsa csak fokozták az amúgyis kiemelkedően jó hangulatú rendezvényt.

   A bálból származó bevételt az óvoda két galéria megépítésére fordítja. Az egyik helyi vállalkozó nagylelkű támogatásának köszönhetően a galériák még ebben az évben el is készülnek.

   Köszönet illeti mindazokat, akik fáradtságot, időt nem kímélve részt vettek a bál szervezésében. A falu vezetősége, a szülők, a családtagok sajátjukként kezelték ennek a  rendezvénynek a  megszervezését. Bizonyítva ezzel is azt, hogy  a  nemeskajali óvoda a helyiek  szívügye , és hogy  az összefogásnak  és a jóakaratú embereknek köszönhetően jó irányba tart az óvoda.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  396/506 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat