logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  397/506 >>

Szülői bál Diószegen

14.3.2018 09:48 | Mgr. Michalek Szilvia, a SzSz elnöke

   A Petőfi Sándor Alapiskola és Óvoda mellett működő Szülői Szövetség ebben a farsangi időszakban is megrendezte hagyományos, több évtizedes múltra viszatekintő szülői bálját.

   A bálra 2018.február 10-én került sor a Danubius Főiskola éttermében. Nagyon örömünkre szolgál, hogy ebben a betegségekkel tarkított időszakban is közel 140 vendég fogadta el a meghívásunkat, és részvételével támogatta az iskolánkat. Hiszen egy ilyen rendezvény nemcsak a szórakozásról szól, hanem egy jó célt is szolgál.  Ebben az esetben a bevétel minden egyes centjét gyermekeink jobb minőségű oktatására  tudjuk fordítani.

   Az est bevezető részében tanulóink műsorát láthatták, hallhatták a jelenlévők. Ismert dalokat énekeltek és megcsillogtatták hip-hop tánctudásukat is.

   Michalek Szilvia, a Szülői Szövetség elnöknőjének beszéde és Halás Mária igazgatónő köszöntője után kezdődhetett a szórakozás, amely az Alf zenekar zenéje, a finom vacsora, ízletes sütemények és jó borok mellett a kora reggeli órákig  tartott. Természetesen nem hiányozhatott a gazdag tombola sem. Nagyon szép számban sikerült díjakat összegyűjteni, köztük nagyon értékeseket is. Köszönet a szponzoroknak és mindenkinek, aki adományával is hozzájárult az est sikeréhez.

   Itt szeretnék köszönetet mondani azoknak a szülőknek és iskolabarátoknak, akik segítségünkre voltak a bál szervezése körüli teendőkben. Mindenkit szeretettel várunk jövőre is!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  397/506 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat