logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  19/464 >>

Farsang Vágkirályfán Korcsolyapálya és farsangi fánk

26.3.2023 21:27 | Jánoska Szilvia

   Sajnos, a Covid világjárvány hosszú ideig a Csemadok helyi szervezetének munkáját is gátolta. Bízunk benne, hogy idén már nem kell elhalasztani a tervezett kulturális eseményeket!

   Nemrégiben, február 11-én, nagy örömmel tettünk eleget polgármester asszonyunk, Bergendiová Jaroslava kérésének, hogy egy vidám farsangi délután keretében farsangi fánkkal kedveskedjünk lakosainknak a kultúrház előtti téren.

   Tapasztalatból tudjuk, hogy közös munkával mindig valami szép és maradandó dolgokat tudunk megvalósítani. Nem volt ez másképpen ezúttal sem. A finom, frissen sül aranybarna fánkkal nagy örömöt szereztünk mindenkinek. Köszönjük Szabó Angelika, a helyi óvoda szakácsnőjének munkáját, az ő szakácstudományának köszönhetően sültek a finom szalagos fánkok. További segítőink Gyepes Ágnes, Jánoska Silvia, Glofák Lídia, Benes Anikó és Jánoska Valery voltak. Az utóbbi a zenét szolgáltatta.

   Iskoláink diákjai és minden érdeklődő lakosunk köszöni egy helyi támogatónk segítségét is: Február első két hetében ugyanis az ő jóvoltából egy műkorcsolya pálya állt rendelkezésünkre a főtéren. A farsangi fánk kóstolója csak tovább fokozta a korcsolyázók és az érdeklődők jó hangulatát.                                

  Reméljük, hogy még sok hasonló, helyi jellegű közösségi esemény megvalósításában vehetünk részt! Olyanokon, amelyek a farsangihoz hasonlóan, összekovácsolja lakosainkat.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  19/464 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat