logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  18/464 >>

Szülők és iskolabarátok bálja, Diószeg

27.3.2023 10:31 | Mgr. Michalek Szilvia, a SzSz elnöke

   A Diószegi Petőfi Sándor Alapiskola és Óvoda mellett működő Szülői Szövetség, két év kényszerszünet után, az idei farsangban ismét megrendezte a hagyományos Szülők és iskolabarátok bálját.

   Január utolsó szombatján újra benépesült a Danubius Főiskola étterme. Az elmúlt két évben sok minden megváltozott, és sajnos egyáltalán nem a jó irányba, éppen ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a sok negatív változás ellenére is újra teltházas volt a bálunk. Köszönjük, hogy ilyen sokan fontosnak tartották nemcsak azt, hogy mulassanak egy jót, hanem, hogy támogassák is az iskolánkat. Egy ilyen esemény nemcsak a szórakozásról szól, elsődleges célja az iskola megsegítése, hiszen minden egyes befolyt centet a gyermekeink oktatására szánunk.

   A bált az iskola diákjainak műsora nyitotta meg dallal, tánccal és citerazenével. A Szülői Szövetség elnöknőjének, Michalek Szilviának a köszöntője után a Rondo zenekar húzta a talpalávalót egészen a reggeli órákig. Természetesen nem hiányozhatott a tombola sem, ami az idén igazán gazdagra sikeredett. Ebben az évben nagyon sok és értékes tomboladíjat sikerült összegyűjtenünk, köszönet érte minden felajánlónak. Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki bármilyen módon is segítetett a bál előkészületeiben, lebonyolításában és ezzel hozzájárult a bál sikeréhez! Köszönjük minden kedves vendégünknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték iskolánk bálját!

   Szeretettel várjuk Önöket vissza 2024. január 27-én!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  18/464 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat