logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  67/417 >>

Bográcsban főtt ételek versenye Deákin

28.8.2021 09:21 | /szf/

   A már hagyományos megmérettetést a Kiskertészek Deáki Egyesülete rendezte július 24-én, a községi önkormányzattal közösen. A kultúrház udvarán kora reggel 14 baráti társaság csapata kezdte el a munkát, hogy délután már finom étellel kínálhassák a zsűrit és a kóstolókat.

   A járványhelyzetre való tekintettel az önkormányzat ebben az évben sem rendez falunapot, ezért az év legnagyobb és leglátogatottabb rendezvényét találta alkalmasnak, hogy átadja az ezévi önkormányzati és polgármesteri díjakat. Sok évtizedes közösségért végzett munkájáért 2021-ben az önkormányzat díját Varga Ferenc, volt iskolaigazgató kapta, aki munkája mellett több társadalmi szervezetben is aktívan tevékenykedett. Polgármesteri díjban 13 deáki lakos részesült, többen közülük a járvány ideje alatt tanúsított önfeláldozó munkájukért kapták az elismerést. A díjakat Deáki község polgármestere, Jakócs Krisztina mérnök adta át a felújított szabadtéri színpadon. A polgármester az önkormányzat köszönetét és elismerését tolmácsolta minden olyan személynek, akik a járvány első és második hulláma idején segítettek a védekezésben. Mint mondta: Az ember valóban a bajban ismeri meg a másikat. Sokan Önök közül önkéntes munkát vállaltak, segítő kezet nyújtottak, támogatásukról biztosítottak minket. Hálásak vagyunk minden segítségért! Köszönet érte! Mindannyian örülünk, hogy életünk – remélhetőleg tartósan - lassan visszatér a normális a pár hónappal ezelőtti, szigorítások nélküli életbe. Bízzanak bennünk és bízzunk egymásban!

   A díjak átadását követően került sor a verseny kiértékelésére. Az idei főzőversenyt Molnár Marcella és csapata nyerte, a második helyen Jobbágy Lilla és csapata, a harmadikon Molnár Péter és társai végeztek. A szervezők munkája külön dicséretet érdemel.

   Késő délután már többszáz érdeklődő várta a nap vendégét, a GOLDDIES együttest, amely fellépésével nagyon jó hangulatot teremtett. A nap hátravaló részében a TRIO BAND szórakoztatta a jelenlévőket. A jó hangulat némileg feledette az előző másfél év nehézségeit, viszontagságait, és bizakodással töltötte el a rendezvény valamennyi résztvevőjét.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  67/417 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat