logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  57/441 >>

Látogasson el hozzánk!

5.1.2023 21:15

Czafík Margitot, a galántai bútoráruház vezetőjét kérdeztük.

A jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben, az egyre bizonytalanabb életfeltételek közepette hogyan tevékenykedik egy bútornagyáruház?

   Ennek a bizonytalanságnak bizony nagy a fékező hatása. Mindig is az volt a természetes, hogy a családok a mindennapi megélhetést tartották a legfontosabbnak, a többi – így a bútor, a lakberendezési cikkek – másodlagossá váltak. Ami a jelenlegi forgalmat illeti, a bútorok közül elsősorban az ágyak, a gyerekszoba berendezései, az ebédlőasztal és a székek a leginkább keresettek. Beszállítóink, elsősorban cseh vállalatok, ezeket még mindig viszonylag megfelelő áron, és az eddig megszokott, kiváló minőségben tudják biztosítani.

 

Milyen a vásárlóközönség összetétele, területi megoszlása?

   Galánta és a környék egyetlen bútoráruháza vagyunk. Elsősorban a környékbeli települések lakói keresnek fel bennünket, de az utóbbi időben a Szenc környéki falvakból is egyre több megrendelés érkezik. Úgy véljük, ez a magas fővárosi és Pozsony környéki áraknak tudható be. Számunkra az is előnyt jelent, hogy magyarul és szlovákul is szívesen nyújtunk tájékoztatást, amit különösen a kisebb falvak polgárai értékelnek pozitívan.

Miben látja a változást, miben reménykednek?

   Bízunk benne, hogy a már említett bizonytalanság, a fenyegetettség állapota elmúlik, és ismét tervezhetővé, kiszámíthatóvá válik az életünk. A világjárvány amúgy is befelé fordulóvá tette az embereket, a közösségi alkalmak elmaradása ehhez méginkább hozzájárult. Tény, hogy az emberek szeretnek szép környezetben, a saját maguk által elképzelt bútorok között élni. A családi házak és a lakások száma egyre gyarapszik, talán ismét eljön az az idő, amikor nem csak egy-egy alkalmi bútordarab fogja jelenteni a ház, a lakás berendezését. De ehhez is időre, nyugodtabb körülményekre van szükség.

   Áruházunk valamennyi alkalmazottja nevében minden kedves vásárlónknak, és a Terra Hírújság valamennyi olvasójának áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

 


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  57/441 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat