logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  15/398 >>

Az ünnepi asztalra a legszebbet, a legjobbat vegye és tegye!

5.1.2023 21:07

   A húsfeldolgozó vállalat peredi üzletében szinte kínálja magát az áru: friss, nagyon szépen letisztított húsok, esztétikusan csomagolt termékek, aranybarna füstöltek közül válogathat a vevő. A pult mögött sorakozó és illatozó kolbászok, cég sikertermékei, azonnal magukra vonják a belépő vásárló figyelmét. A bőség szigete a helyiség, ahol nemcsak a nagybevásárlását végző háziasszony, de a reggeliért betévedő sofőr is megtalálja a keresett falatokat.

 

A cég tulajdonosával, Tóth Zsolttal beszélgetünk, akitől közel egy évvel ezelőtt még a járvány okozta gondokról, és a belőle való kilábalás utáni fejlődés esélyeiről érdeklődtünk. Azóta sok minden történt, rosszabbra fordult minden. Mi a helyzet a régió egyik legnagyobb és legeredményesebb húsfeldolgozó üzemében manapság?

    Egy évvel ezelőtt még bizakodtunk, reméltük, a neheze már mögöttünk van. De jött az infláció, megugrottak az energiaárak, kitört a háború. Nemcsak a villany, az üzemanyag, de szinte minden alapanyag, beszállítói szolgáltatás ára a többszörösére növekedett, ami egy idő után természetszerűen a hús, a hústermékeink árában is megmutatkozott. De ezt talán nem is kell túlmagyaráznom, hiszen a válságot mindenki megtapasztalja és megszenvedi. A nehézségek ellenére nálunk nincs leépítés, minden egyes dolgozónk helye biztos, minden elvárásnak igyekszünk megfelelni, kötelezettségeinket teljesíteni.

   Tudjuk, bármilyen bizonytalan és kilátástalan is a helyzet, túl fogjuk élni. Folyamatosan keressük a kiutat, bízunk az ésszerű megoldásokban, az átgondolt, hosszútávú tervezésben. Megtanultuk, hogy csak magunkra hagyatkozhatunk, nem vártunk soha senkire. Még az építési anyagok árának robbanása előtt sikerült térkövekkel leraknunk az udvart, befejeznünk az irodahelyiségek bővítését, berendezését. Kölcsönből ugyan, de az üzem teljes tetőszerkezetére napelemeket szereltünk, az áramtermelést rövidesen elkezdjük. Terveink szerint ezáltal az üzem áramszükségletének egyharmadát tudjuk majd biztosítani. A bizonytalan jövőre nézve ez hatalmas segítséget jelent majd, hiszen a feldolgozórészleg gépi berendezései mind villanyra működnek, nem is beszélve a nagykapacitású hűtőinkről, a hűtött helyiségekről és a feldolgozó-csarnokokról. 

 

A saját peredi és vágsellyei üzletük mellett az Önök termékeiből bőséges választékot találunk a régió más élelmiszer és hústermékeket árusító üzleteiben is. A gazdasági helyzet alakulása mennyire befolyásolja a vásárlóerőt, illetve az üzlettársi kapcsolatok alakulását?

   Üzleteink forgalma némileg csökkent, de mára már stabilizálódott a helyzet, sőt, peredi üzletünkben fokozatos forgalomnövekedést tapasztalunk. Úgy látom, hogy a magasabb ár ellenére, az emberek mégis inkább a minőségi árut keresik. Ez érvényes partnereink üzletei esetében is. Szakmabeli állítás, hogy a minőségi, friss áru és a megbízhatóság újabb és újabb üzlettársakat hoz. Ez még a jelenlegi válságos állapotok közepette is igaznak bizonyult, hiszen kapcsolataink folyamatosan bővülnek, legutóbb egy csehországi partnerrel szerződtünk.  Tehát külföldre is szállítunk, kolbászainkat és disznótoros specialitásaink már csehországi üzletekben is megvásárolhatók.

 

Advent idején, a karácsonyi ünnepek közeledtével mit ajánl az olvasók és minden vásárló figyelmébe?

   Ha még nem jártak az üzleteinkben, kérem, látogassanak el hozzánk! Győződjenek meg arról, hogy hústermékeink mutatósak, frissek, ízletesek és nagyon jó minőségűek. Mire a Terra decemberi száma megjelenik, a megszokott áruválaszték mellett ott lesznek a polcokon disznótoros termékeink és füstölt hústermékeink is.

   Karácsonyi és újévi asztalukra a legjobbat, a legszebbet kívánom. Ha tehetik, vásároljanak minőségi árut. Drágább ugyan, de ha utánaszámolnak, megéri! Karácsony közeledtével figyelmükbe ajánlom díszes ajándékdobozunkat, amelyet kívánságuk szerint megtöltünk termékeinkkel. Jubileumi ajándékként régóta forgalmazzuk, nemcsak szép és ízléses, de a tartalma miatt hasznos is. Megjegyzem, hogy havi rendszerességgel egy 30 eurós vásárlási utalványt is kisorsolunk vásárlóink között.

   Termékeink, kedvezményeink, újdonságaink felől a Terra Hírújság mellett facebook oldalunkon is tájékozódhatnak: Mäsovýroba K&T Mäso.

   Engedjék meg, hogy cégünk vezetői és minden alkalmazottja nevében a Terra Hírújság valamennyi olvasójának és minden kedves vásárlónknak kellemes, békés karácsonyi ünnepeket kívánjak!

   Az új esztendő pedig hozza el mindannyiunk számára a békét, a nyugodt munka lehetőségét!

   NEM A MENNYISÉG, A MINŐSÉG A FONTOS!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  15/398 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat