logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  37/119 >>

Játékos gyerekdivat

26.1.2021 17:18

Játékos gyerekdivat

A gyerekdivat alkalmazkodik a gyerekek életkorához, hiszen minden korosztály mást igényel. A legkedveltebb öltözethez tartoznak főleg a kényelmes ruhadarabok, amelyek tartósak és nem korlátozzák a gyerekeket mozgás közben, valamint természetes anyagokból és vidám színekben készültek.

A téli gyerek ruházat és lábbeli kiválasztásakor figyeljünk arra, hogy a termékek jó minőségű anyagból legyenek. A gyerekek öltözéke legyen tapintásra kellemes és ne gátolja őket a mozgásban, ne fázzanak és ne is izzadjanak.

Akár kisbabának, akár egy tinédzsernek vásárolunk, minden egyes ruhadarab legyen ízléses és vidám egyaránt.

Az öltözködés új korszaka

A divattrendek olyan gyorsan változnak, hogy nem mindenki érkezi nyomon követni. Az öltözködés új korszaka a funkcióra és a kényelemre fókuszál. Az eső, a hó és a nulla körüli hőmérsékletek specifikus öltözetet követelnek. A tél évről évre kicsit kellemetlenné teszi a gyerekek számára az oviba és az iskolába tartó utat. Ha minden reggel azon töprengünk, mit adjunk a gyerekeinkre, hogy kellemes meleg ruhákban legyenek és ez egyben trendi is legyen, a legjobb választás a természetes anyagok. A gyerekpólókat, a felsőket és a kardigánokat ellepték a minták. A legkisebb gyerekek nagyon szeretik az öltözékükön a mesefigurákat, a nagyobbak viszont inkább az absztrakt motívumokat. Ami a felsők anyagát illeti, a gyerekoverálok és a téli gyerek kabátok legyenek elsősorban melegek, könnyűek és szellősek. Elengedhetetlen kiegészítők a gyerekek téli öltözetében a sapkák, a sálak és a kesztyűk. Az összes kiegészítő lehet egyszínű vagy akár tarka, a választék évről évre szélesebb. A sapka, a sál és a kesztyű oly mértékben befolyásolja a gyerek outfit végső megjelenését, hogy erre is érdemes odafigyelni. Ezek a darabok nemcsak melegítenek, hanem kíváló összhatást kölcsönöznek.

Kényelmes lábbeli

A divat állandó körforgásban van. Ez nem csupán a ruhaipar termékeire vonatkozik, hanem a nyári és a téli lábbelikre is. Ami a gyerekcipőket illeti, nagyon fontosak a gyereklábak anatomikus jellemzői. A babacipők, ill. óvodás és iskolás lábbelik hozzájárulnak a gyerekek egészséges fejlődéséhez. Amennyiben egy megfelelő lábbelit keresünk már járni tudó gyerekünknek két éves korig, érdemes fontolóra venni a Rak márkájú puha és szellős babacipőket. A bőrből készült babacipők alkalmazkodnak a lábfej formájához, mert rugalmasak. Ezenkívül antibakteriális talpbetéttel rendelkeznek, amelyek biztosítják a stabilitást. A babacipőket könnyen tisztíthatjuk és ápolhatjuk, kinti és benti viseletre is alkalmasak, a gyerekek száraz és nedves időben is viselhetik. Akár babacipőt vásárolunk, akár lábbelit nagyobb gyereknek, mindig ügyeljünk a lábbeli megfelelő méretére és kényelmére. Szintén figyelembe kell venni, hogy a gyerek cipő bélelt és vízálló legyen, ez biztosítja, hogy a hideg nyirkos időben is száraz és meleg maradjon a gyerekek lába.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

<<  37/119 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat