logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  33/104 >>

Gyerekruha és gyerekcipő - milyet válasszak?

Bizonyára Ön is a legjobbat szeretné a gyermekének, mint minden édesanya.  A gyerekruha és gyerekcipő vásárlásakor nagy hangsúlyt kell fektetni bizonyos részletekre. A megfelelő méreten kívül legalább olyan fontos a ruha anyaga is.  

Biztonság

A gyerekruhának és a gyerekcipőnek elsősorban olyan anyagból kell készülnie, amely egészségügyi szempontból megfelelő. Minden biztonságos anyag és ruhatermék megkapja az ÖKO-TEX® minőségi ellenőrzés elismerését. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek az egészségre illetve a környezetre károsak- mint például a peszticidek, nehézfémek, formaldehid, klórozott organikus anyagok, festékek vagy konzerváló anyagok. A minőségi és az egészségügyi biztonság a gyártás minden szintjén garantált. Minél jobban érintkezik a textil a bőrfelülettel, annál szigorúbbak a feltételek. Az anyagok és a termékek rendszeres ellenőrzés alatt állnak, és ha hiányosságok derülnek ki a minőségi bizonyítványt visszavonják.

Kényelem

Sportoláskor és szabadidős aktivitáskor biztosan Ön is szívesen visel sportnadrágot  és pólót, mert nem szorítanak, és az izzadás ellenére is szárazak maradnak. Ebben a viseletben egyszóval komfortosan érzi magát. A kényelem ugyanilyen fontos a gyermekek számára is. Ezeket a feltételeket biztosítják a Mayoral gyerekruhák is. Tulajdonképpen ez a dizájnnal együtt egy alaptulajdonság, amelytől függ, hogy az adott terméket a gyerek megszereti-e vagy sem. Tapintás szempontjából a gyerekbőrnek a legkellemesebb anyagok a pamut, a melegítőruhák anyaga és a filc. A pamut természetes anyag és lehetővé teszi a bőrnek, hogy szellőzzön. Az egyik hátránya,hogy télen nem melegít. Képes felszívni magas százalékban a nedvességet, de ellentétben más anyagokkal lassan szárad. Így a bőr felületét képes hosszan nedvesen tartani. Nyáron a megfázás esélye kisebb. A téli időszakban azonban jobb választás a termoalsónemű, amely gyorsan száradó műszálból vagy finom merinóból készül.

A merino egy 100%-os természetes bárányszőr- alkalmas téli és nyári viseletre, kitűnően áttereszti a testnedvességet. Összehasonlítva a műszállal és a pamuttal viszont drágább. A merinóból készült termoalsónemű sértheti és szúrhatja a gyermek bőrét. Ki kell zárni az egyébként ritka lanolin allergiát (az esetleges peszticidtartalmat), és kiválasztani a lehető legvékonyabb szálú merinot. A sportruhák anyaga tulajdonképpen pamut és elasztán kombinációjából készül. Az elasztán rugalmasságot biztosít, ezért az ebből készült ruházatok nem gátolják a gyerekeket a mozgásban.

Szél és időjárás ellen védő ruházat

A filc kitűnő termoizolációs tulajdonságokkal rendelkezik. Létezik már boholytalan és vízálló minőségben is. Ez egy szintetikus anyag, amely gyorsan szárad. A filc gyerekpulóverek kétféle képpen melegítenek - megtartják a hőmérsékletet és egyben áteresztik a testnedvességet. Számos vastagságú filcpulóver (gyerekruha) létezik, amelyeket az időjárásnak megfelelően tudunk kombinálni.

Gyerekcipő

Függetlenül attól, hogy nyári szandált, elegáns balerín cipőt vagy sportcipőt vásárolunk- a legmegfelelőbb anyag mindig a valódi bőr és a textil. Ezek az anyagok részben alkalmazkodni tudnak a lábunkhoz. A műanyag helyett jobb választás a természetes kaucsukk. Az anyagon kívül nagyon fontos a ruha és a cipő megfelelő nagysága.   


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

<<  33/104 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat