logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  195/268 >>

Itt a nyár, táborozásra fel!

21.6.2018 18:09

   Szünidő közeledtével egyre több diák gondolatai szárnyal a nyári programok felé. Erre immár hetedik esztendeje nyújt alternatívát a Galánta és Vidéke Társulás az általa szervezett nyáritáborokkal. 2011-ben, egy maroknyi, gyermeki lelkületű csapat megálmodott egy nyári tábort, ahol magyar nyelven, tartalmas és ugyanakkor szórakoztató programokkal tölthetik el idejüket a nyári szünetjüket töltő gyerekek.

   A Rákóczi Szövetség által már több évtizede megvalósuló nyári táborok mintájára, minden esztendőben érdekes témák köré szőjük a tábori programok fonalát. A programok során, a táborozóink váltak már hercegnőké, lovagokká, varázslókká, kalózokká és tudósokká, harcoltunk sárkányokkal és megismerkedtünk a gyógynövényekkel. Egy hét leforgása alatt sok minden élményben van közösen részünk: kirándulunk, kincset keresünk, kézműveskedünk, vízicsatázunk, énekelünk, táncolunk, közösen főzünk, egyszóval örülünk a nyárnak.

   Hét esztendővel ezelőtt, 1 hetes táborral kezdtük meg a puhatolózást, hogy felmérjük van-e igény egy tematikus gyerektáborra. A válasz: igen, egyértelműen igen.  A következő esztendöktől már bővíteni kellet a tábori hetek számát és a táborozók létszámát, ily módon, most a 7-ik évadra már a repertoárunkban szerepel egy Keszthelyi 6 napos tábor, 2 napközis tábor Felsőszeliben, és egy Csillag tábor Galántán. Élménytáborainkról (GAVIT táborok) bővebb információt a Galánta és Vidéke Társulás facebook oldalán, a www.gavit.sk weboldalon, vagy telefonon érdeklődhetnek: Horváth Judit – 915/464510.

   Táboraink a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósulnak meg.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  195/268 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat