logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  132/236 >>

December, december, a világ csilingel…

22.1.2019 09:30 | Horváth Judit

   A Megbecsültek Társasága decemberi programjai is csilingeltek a velünk tartók adventi naptárában. Ismét sokszínű programmal tettük teljesebbé a mindennapokat régiónk nyugdíjasai és pártolóink számára.

   Budapest felé indultunk több ízben is. A Centrál Színház társulatának felejthetetlen előadásában megnéztük a My Fair Lady c. zenés darabot, melynek női főszerepét játszó Tompos Kátya sziporkázó előadásmódjával tudta a tipikus angol musical környezetbe belecsempészni a kárpátmedencei magyarság ízes beszédét. A szerepe által megkívánt kevert és cseppet sem irodalmi beszédmódját több tájszólás tanulmányozásával és beépítésével hozta közelebb a helyi közönség szívéhez.

   Ha adventi időszak, akkor karácsonyi vásár is szerepel az úticéljaink közt. A nagy érdeklődésre való tekintettel 4 busszal keltünk útra. Bekukkantottunk a világhírű Zwack Unikum gyár kulisszáiba, majd bebarangolhatták az érdeklődők Budapest belvárosát és az ott található karácsonyi vásárokat.

   Hasonlóan érdekes programokkal várunk mindenkit a 2019-es esztendőben is!

   Az évet a Megbecsültek Társasága 5 éves működését megünneplő gálaesttel kezdjük Galántán, január 15-én, mely számos csallóközi és mátyusföldi tehetséget felvonultat. Estünk meghívott kedves vendége Vadkerti Imre. Kérjük az érdeklődőket, hogy mielőbb jelezzék tiszteletjegy igényeiket munkatársaink felé.

   A januári kirándulásunk úticélja Zselíz, ahol helyi idegenvezető kalauzolásával megismerhetjük a helyi érdekességeket, majd Podhájskán fejezzük be a napot, egy kis melengető termálvizes kényeztetéssel.

   Február 9-én ismét Budapest az úticélunk és ismét egy fergeteges színházi előadásban lesz részünk. A Hyppolit a lakáj c. előadást tekinthetjük meg a Turay Ida Szinházban. (jelentkezési határidő: 2019. január 15.)

   Az idei farsang különlegességeként március 1-2. ellátogatunk Mohácsra, hogy közösen megítélhessük, valóban oly ijesztők-e a busók, hogy minden gonosz szellemet elűzzenek. Nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt.

   Kérdéseikkel és észrevételeikkel továbbra is forduljanak bizalommal munkatársainkhoz:

   Fodor Szilvia - 0905/30-38-60, Kovács Marcela - 0902/82-29-67, Horváth Judit - 0915/46-45-10

   A Megbecsültek Társasága minden szépkorúnak, szimpatizánsának, partnerének és támogatójának jó egészséget, sikereket, felejthetetlen élményeket és megszámlálhatatlan örömteli pillanatot kíván a 2019-es esztendőben is!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  132/236 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat