logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  17/173 >>

Cseperedő Galántán és Nagymácsédon

23.1.2020 19:29 | Horváth Judit

   A Cseperedő program számos helyszínen van jelen a Mátyusföldön, így Galántán és Nagymácsédon is. Ezen helyszínek háziasszonya Cséfalvay Ivett. Mindkét helyszínen heti rendszerességgel valósulnak meg a Ringató foglalkozások, illetve számos alkalommal egyéb szak- és babaszínházi előadásokra is sor kerül.

  Nagymácséd. 2013. szeptembere óta van itt heti rendszerességgel Ringató foglalkozás, mely a Cseperedő programnak köszönhetően ingyenes mindenki számára. A foglalkozásokra 5-12 család jár.. A Ringatók után közös játékra, beszélgetésre is van lehetőség. Az idei tanév 12 első osztályosa közül 3 gyerek kivételével mindenki Ringatóra járó gyerek volt. A program jótékony hatását mutatja, hogy az iskolában is könnyebben adaptálódtak. A szülőkkel is közvetlenebb a kapcsolat az előző évekhez képest.

   Az elmúlt esztendő során 7 szülők iskolája szakelőadás és 5 babaszínház valamint gyerekkoncert valósult meg, mely nem csak a kisgyerekes családok számára hasznos, de a falu kulturális életének gazdagításához is hozzájárul.

   A Cseperedő programnak köszönhetően a Ringatón, a Szülők iskoláján, a babaszínházon, a koncerten, balettelőadáson nem csak ismeretekkel töltekezhetünk, hanem érzelmileg, közösségileg lehetünk egymásra támaszkodó, segítő baráti társaság. /Cséfalvay Ivett/

   Galánta. 2015 szeptembere óta van heti rendszerességgel Ringató foglalkozás, amelyet pár esztendeje már a galántai gyerekkönyvtárban tartanak. A foglalkozásokon 5-22 család vesz részt. Ahogy az alapiskola osztályainak a felét a környező települések gyerekei adják, ugyanúgy a Cseperedő program által biztosított programokon is kb. csak az anyukák fele galántai lakos. A többi helyszínhez hasonlóan itt is számos alkalommal van lehetőség szakemberekkel való konzultációra a kisgyermekes családokat érintő kérdésekben.

   A kialakult kis csapat nagy szeretettel vár minden környékbeli anyukát, apukát. Jöjjenek el gyermekükkel, és tapasztalják meg a Ringató kedves hangulatát és fejlesztő hatását.

  Bízunk benne, hogy Önökkel is találkozunk következő rendezvényünkön! Programjainkat, valamint az Ön és gyermeke tartalmas kikapcsolódását a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  17/173 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat