logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  20/40 >>

Futballcsapatunk a nyolcadik helyen telel

28.1.2019 19:51 | Szabó Zoltán

   Csapatunk a nyolcadik helyen zárta a VII. liga Nyitra–Galánta csoportjának őszi idényét. Darázs Róbert edző védencei 19 pontot szereztek: hatszor győztek, egyszer döntetleneztek, és hat alkalommal vereséget szenvedtek. Gólarányuk: 26:26.

   A mezőny legfiatalabb együttese a miénk, amelyben szinte csupa saját nevelésű labdarúgó szerepel. Jól hajrázott a darázs-legénység, utolsó két meccsét megnyerte, odahaza a vágkirályfai együttest győzte le (2:1), majd az alsószeli fakó otthonában diadalmaskodott (5:1).

   „Azzal a céllal vágtunk neki a bajnokságnak, hogy az első öt között szeretnénk végezni. Ez nem sikerült, de nem vagyunk elégedetlenek, mert fiatal csapatunk több meccsen is kitett magáért. Sajnos, elpártolt tőlünk a szerencse, és egyre másra dőltek ki kulcsembereink: Kovács Roland a védelem tengelyéből, Bende Péter a középpályáról, Kubovics Gábor pedig a csatársorból esett ki – értékelte az őszi idényt Bende Norbert, klubmenedzser. Szerencsére bő a keretünk, és a sérült, tapasztalt játékosokat az ifjúsági együttesből érkező Varga Frigyes, Václav Dominik és Hlatky Kevin váltotta fel, akik gyorsan beépültek a csapatba. Kapusgondokkal is küszködtünk, ezért leigazoltuk a legutóbb Nagymácsédon védő Juraj Danist.”

   Darázs Róbert edző úgy döntött, hogy a télen távozik, várhatóan Nagyfödémesen folytatja tréneri karrierjét. „Köszönjük Darázs Robinak a másfél éves munkát, ő rakta le a jövő csapatának alapjait, sok sikert kívánunk neki új állomáshelyén!” – mondta Takács Szilárd klubelnök, aki hozzátette, hogy az év végéig szeretnék kinevezni az új edzőt.

   A Néma Dezső, és segítője, Horváth Péter által irányított ifjúsági csapat évek óta a VI. liga élmezőnyéhez tartozik, ezúttal sincs ez másként. Az U11-es gárdát Juhos Ákos és Hajdú Ákos vezeti, szerencsére van miből válogatniuk.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  20/40 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat