logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  2/39 >>

Focitornák Sókszelőcén

4.6.2023 19:27 | Nagy Gábor

   Februárban került megrendezésre Sókszelőcén a Covid előtt már hagyományossá vált teremfoci-torna a Polgármester kupájáért. A tornát az iskola tornatermében rendeztük, négy csapat részvételével.

   Falunk két csapattal is képviseltette magát, mégpedig Sók és Szelőce néven, Magyarországról Majosháza és Győrság biztosította a torna nemzetközi színvonalát. Egy finom reggeli után 10 órakor vette kezdetét a megmérettetés. A csoportkörben mindenki mindenkivel megmérkőzött, ezzel kialakítva a kiesési rendszer párosításait. A bronzmeccsen Győrság egy gólgazdag mérkőzésen legyőzte Majosháza csapatát. A döntőben Sók és Szelőce játszott egy nagyon kiegyenlített és fordulatos mérkőzést, amelyből végül Sók került ki győztesen 3:2 arányban. A díjátadó után nem volt más hátra, mint egy finom ebéddel, melyet polgármesterünk biztosított, megünnepelni eme nagyszerű napot. További támogatóink, akiknek köszönettel tartozunk: Sókszelőce község, Montunion, K & T Mäso Kft., Renad-stav Kft., MIA SAN MIA Kft., Lebeco pékség, Bugár László magánvállalkozó.

   Úgyancsak februárban került sor egy hasonló sporteseményre, amelyet az Osztényi Leander Alapiskola és Óvoda rendezett, hogy a gyerekek is megízlelhessék a foci igazi sava borsát. A hazai csapaton kívül Negyed, Zsigárd, Deáki és Vágsellye alapiskolái küldték el legjobbjaikat.

   A csapatok reggel 9-re érkeztek és egy rövid megnyitó után el is kezdődött a sportnap. A csoportkörben mindenki játszott mindenkivel, az itt kialakult sorrend alapján dőlt el, hogy Negyed és Zsigárd csapata játszotta a bronzmeccset, amit Negyed focistái nyertek meg 1-0 ra. Az utolsó, döntő mérkőzésen a Sókszelőce és Vágsellye mérkőzött meg egymással, ami egy nagyon kiegyenített meccset hozott, de végül Vágsellye győzedelmeskedett 2-0 arányban.

   A díjátadón a kupák mellett kiosztották a legjobb góllövőnek és a torna legjobb játékosának járó díjat is. A legtöbb gólt Macky Máté Patrik (Vágsellye) szerezte, a legjobb játékos pedig Varga Dániel (Deáki) lett.

   Bízunk benne, hogy jövőre ugyanígy sikeres tornákat szervezhetünk!

Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  2/39 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat