logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  16/40 >>

Felejthetetlen élmény volt!

23.9.2019 11:03

  A „Gyere velünk a DAC-ra!” nevű felhívásra harmadikos iskolatársunk édesapja hívta fel a figyelmünket még az előző évben, így nem volt kérdés számunkra, hogy megpróbáljuk megragadni a lehetőséget és megpróbálunk eljutni az egyik DAC meccsre.

   A mi kis iskolánkba sok tehetséges diák jár, ezért egy pillanatig sem gondolkodtunk azon, hogy mi szerepeljen a kötelező szövegrész mellett a pályázatunkban: iskolatársaink (Bukovský Dorottya és Győri Zoé Rebeka) két rajzot készítettek a DAC focistáiról és a megépülő Mol Arénáról. A pályázatunk beküldése után teltek múltak a hónapok, a mérkőzéseket sorra játszották az arénában, mégsem mi mentünk a meccsekre. Ennek ellenére kitartásunk megmaradt és reméltük, hogy a sors a „jobb később, mint soha“ igazságot szánta a mi iskolánknak és még ebben az évben sorra kerülünk. A pályázatunk kiválasztása nem is következhetett be jobb időpontban, mint az utolsó hazai mérkőzésen, mivel tudtuk, hogy a DAC focistáival és a több ezer nézővel fogjuk megünnepelni a csapat az ezévi szárnyalását. A mérkőzés előtti napokban nagyon izgatottak voltunk, és már nagyon vártuk a péntek estét. Kíváncsiak voltunk, vajon mi vár bennünket, de a végén, ahogy vártuk, nem csalódtunk, mivel elvárásainkat felülmúló élményben vehettünk részt.

   Megérkezésünk után először a DAC múzeumot néztük meg, ahol nem sokkal később a kísérőnkkel találkoztunk. Miután megkaptuk az ajándékunkat, az ülőhelyeinken vártuk a meccs kezdetét, mikor is felhangzott a sokak által ismert Nélküled. Elképedve hallgattuk, ahogy tízezer ember egyszerre énekelte a dalt. S még csak ezután kezdődött maga a játék. Végig szurkoltunk, kiabáltunk, tapsoltunk. A góloknál pedig szinte felrobbant a stadion. A mérkőzés félidejében a játékosokkal is találkozhattunk, akik az aláírásaikkal és a közös fotókkal tették még felejthetetlenebbé az így is tökéletes estét. A meccs végén kicsit elfáradva, de annál boldogabban hagytuk el a MOL Arénát, hiszen a DAC óriási előnnyel győzött. A szuvenírboltnál megállva, majd a buszig elsétálva skandáltuk kicsik és nagyok egyszerre a DAC sikerét.

   Felejthetetlen élmény volt! Köszönjük! Köszönjük mindazoknak, akik ennek az estének a megvalósításán fáradhatatlanul munkálkodtak! Hajrá DAC, hajrá magyarok, hajrá Felvidék!

 

A Deáki Alapiskola 2 – 9. évfolyamának diákjai

 


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  16/40 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat