logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  32/261 >>

Pilisvörösvári nyugdíjasok Tallóson

19.6.2019 08:43 | Kollár Éva

   „A barátság az egyetlen olyan kapcsolat, amely kölcsönös, szabad választással jön létre. Nem velünk születik, mi teremtjük. Nem akarunk egymástól semmit - egyszerűen csak jó együtt lenni. A barátság születése mindig együtt jár azzal az érzéssel, hogy találkoztunk már valahol.”

   A tallósi Őszikék nyugdíjasklub tagjai május 17-én immár második alkalommal fogadták a Pilisvörösvári Nyugdíjas Klub tagjait Tallóson. Érkezésükkor falunk polgármestere, Horváth Zoltán üdvözölte a kedves vendégeket, majd a vendégek részéről Kovács Zsolt köszönte meg a meghívást. A program ismertetése után a Hősök szobránál és a Kitelepítettek emlékművénél tették tiszteletüket, virágcsokrot helyeztek el, ezzel is kifejezték tiszteletüket elődeink iránt. Utána a községi hivatal jóvoltából tutajozni indultunk a Kis-Dunára. Utunk a Maticza malomtól az Alba Régiáig, Pozsonyeperjesig tartott. Nagyon sok szépet láttunk, hisz a természet oly csodálatos tud lenni. Bugár Edithtel együtt kísértük vendégeinket a vízitúrán, és mindannyian egy felejthetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak. Kedves vendégeink Bősön is jártak, oda már Jakab Zsuzsa és Bakó Rudolf kísérték el őket.

   A vízitúráról visszatérve egy baráti összejövetelt tartottunk a helyi iskola folyosóján, ahol már a tallósi nyugdíjasklub tagjai is csatlakoztak. A szórakozás kötetlen volt, vendégeinket finom sütemény, hidegtál, frissítő, és Karácsony Jancsi barátunk finom gulyása várta. A vendégeinkkel nagyokat beszélgettünk, még táncra is perdültünk. A zenét a pilisvörösvári Ruszt Róbert szolgáltatta.

   Nagyon szépen köszönjük az iskola vezetőségének, alkalmazottainak, pedagógusainak a sok segítséget, és nem utolsósorban az iskola diákjainak szép, tartalmas műsorát. A tallósi nyugdíjasklub vezetősége nevében nagyon szépen köszönöm a községi hivatal segítségét, valamint a nyugdíjasklub tagjainak segítségét is.

   A búcsúzáskor megígértük, hogy legközelebb mi utazunk Pilisvörösvárra.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  32/261 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat