logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  82/301 >>

Multimediális tanterem átadása, Tardoskedd

16.5.2019 13:42 | Tóth Szilvia

   „Idegen nyelveket tudni szép, a hazait pedig lehetségig mivelni kötelesség

   A korral haladni kell. Figyelni kell a rohamosan fejlődő technológiákra nemcsak az otthoni környezetben, hanem a tanintézményeinkben is. A tardoskeddi Szemerényi Károly Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola azon oktatói – nevelői intézmény közé tartozik, amely folyamatosan frissíti a segédeszköztárát.

   A nyelvek oktatásának minőségét számos tényező befolyásolja. Fontos a pedagógus és tanulók tantárgyhoz való viszonya, valamint megfelelő segédeszközök biztosítása. Ennek érdekében az iskola vezetése a nyelveket oktató pedagógusokkal közösen multimediális osztálytermet hozott létre. Az ünnepélyes átadásra 2019. március 25-én került sor, amelyen a szülőkön, a kollégákon és az óvodaigazgatókon kívül jelen volt Tardoskedd község polgármestere, Tóth Marián, Veres Judit hivatalvezető, továbbá az iskolatanács és a szülői szövetség elnöke is.

   A jelenlévők az iskola igazgatójától megtudhatták, hogy a multimediális osztály teljes költségét az intézmény állta. A terem tetőtől talpig megújult, újrafestettük a falakat, kicseréltük a bútorzatot. A szaktanterembe 18 táblagépet, 19 fülhallgatót, érintős vezérlőt, angol- és szlovák nyelvek oktatását segítő szoftvereket vásárolt az iskola.

   A megnyitót követően nyitott órákra került sor, ahol a vendégek belekóstolhattak az oktatói munkába. Öröm volt látni, hogy a tanulók milyen módon használják ki az új informatikai lehetőségeket. Az interaktív tábla segítségével a szemlélők aktív szereplőivé váltak az órának. Az órák során, a tanulók párban és csoportban is dolgoztak, segítségükre a fülhallgatók voltak. A táblagépek azonnali visszacsatlakozást nyújtottak az egyes feladatoknál.   

   A szaktanterem újabb lehetőséget kínál a tanulónknak az idegen nyelvek és az anyanyelv praktikus, alapos és magas szintű elsajátítására.   


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  82/301 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat