logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  74/506 >>

ÉRMEK ÉS ÉRZÉSEK Cseh Laci Zsigárdon

30.12.2022 18:51 | Takács Zoltán

   Október második szerdáján közönségtalálkozóra került sor a nemzet Cseh Lacijával a zsigárdi Kolozsi ranchon, a Natur Aqua polgári társulás szervezésében.

    Az érdeklődők a legilletékesebbtől tudhatták meg egy fantasztikus pályafutás részleteit. Persze a 235 megszerzett érem (felnőtt, nemzetközi és országos versenyekről) részletes megtárgyalására nem lett volna elég egy (vagy több) este, amit az élő legenda az évek hosszú során összeúszott, de legalább a legfényesebbekről szó esett. Megtudhattuk, hogy milyen érzés volt az ötödik olimpiáján is elindulni, és a megnyitón a zászlót vinni. Továbbá azt is, hogy milyen érzés világcsúccsal versenyt nyerni, a riói hármas holtversenyes ezüstérem megszerzésének részleteit (és hogy még mi a további kuriózuma annak az éremnek), továbbá azt is, hogy élete párját is a versenyzésnek és egy éremnek köszönheti. 

   A közönségtalálkozó alatt levetítésre került Laci pályafutását összefoglaló rövidfilm is, illetve a kazanyi világbajnoki címet jelentő úszása is. A bajnok azt is elmondta, hogy mért indította el a hajrát szokatlanul korán. Kiderült az is, hogy mennyi munka áll a sikerek háttérben, és hogy az edzéseken és a versenyeken leúszott méterek összeadásával már bőven körbeúszta volna a Földet.

   A Natur Aqua polgári társulás ezúton szeretné megköszönni Cseh Lászlónak, hogy elfogadta a meghívást. Hatalmas élmény volt a személyes találkozás, ahogy az is, hogy közelről csodálhattunk meg olimpiai, világbajnoki érmet és állami kitüntetést.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  74/506 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat