logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  101/498 >>

Anyák napi műsor az Alsószeli Idősek Otthonában

27.6.2022 10:01 | Mészáros Magdolna

   Május hónap egyik legszebb ünnepe az anyák napja. Az idősek koruknál fogva még jobban átélik, ill. igénylik a megemlékezést. Ezért meglepetést szervezett az Alsószeli Idősek Otthona igazgatónője, B. Aková Zsuzsanna a lakók számára. Meghívta a felsőszeli Kikelet citerazenekart, hogy műsorukkal köszöntsék az otthon lakóit. A zenekar összeállította a műsort, melybe a zenekari számok mellé versmondás is került.

   A napsütötte délelőttön az otthon parkjában kialakított teraszon helyezkedett el a Kikelet citerazenekar. A lakók is elfoglalták helyüket a fák árnyékában. Az igazgatónő köszöntötte a vendégeket, majd megszólalt a zene. Az édesanyák köszöntése az ének mellett szavalattal is bővült, Renczés Ágoston Hecz János Sándor Édesanyák napján című versével szólt a jelenlévőkhöz.

   A továbbiakban hallhattak még néhány vidám csokrot, mint például a zalai népdalok, a Ritka búza kezdetű csokor, a Megfogtam egy szúnyogot, Ellopták a kamrából a szalonnát. Végezetül közkívánatra közösen elénekelték a nyugdíjasok himnuszát. A nóta sem maradhatott ki a repertoárból, Renczés Ágoston énekelt egyet a közönségnek. Az Édesanyám, te jó asszony… kezdetű nóta több lakó szeméből könnyeket csalt ki.

   A Kikelet citerazenekar műsorát nagy tapssal köszönték meg a lakók. Az igazgatónő elismeréssel szólt a zenekarról, s megjegyezte, hogy további fellépési lehetőségek is szóba jöhetnek. A felkérések a zenekarnak fontosak, hiszen azért gyakorolnak, hogy másoknak örömet szerezzenek.


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  101/498 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat