logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  230/439 >>

TISZTELT ELŐFIZETŐINK!

20.11.2020 19:42

   2021-ben lapunk megjelenésének 12. évébe lépünk. Akkor, induláskor, bizakodtunk, hogy kitartó és folyamatos munkával sikerül egy olyan hasznos tájékoztató eszközt létrehozni és fenntartani, amely közösségünk tevékeny, hagyományainkra büszke, kultúránk és történelmünk értékeit ismerő, fogékony rétegét szólítja meg havi rendszerességgel. Olyan lapot, amely rólunk és nekünk szól, amely a cselekvő mátyusföldi magyar ember tevékenységéről, közösségi létünk mindennapjairól és ünnepeiről tudósít anyanyelvünkön. Évtizedek elteltével némileg dokumentálni tudja az új századelő kulturális és közösségi törekvéseit, mindennapjait, továbbélésünk küzdelmeit – elsősorban szűkebb hazánkban, itt, Mátyusföldön. Önök, előfizetőink, olvasóink megértették szándékainkat, mellénk álltak, és azóta is segítik munkánkat. Köszönet érte.

   Bízunk benne, hogy a járványt mindannyian a legkisebb veszteségekkel és nagyobb megrázkódtatások nélkül éljü át. Egészségesen, az élet értékeinek újragondolásával élünk tovább családunkért, közösségünkért, nemzetünkért!

   Arra kérjük Önöket, hogy a 2021-as esztendőben is segítsék munkánkat! Rendeljék meg havilapunkat, amelyet ez év december 31-ig kedvezményesen, 10 Euróért fizethetnek elő. Lapunk következő 12 számát kézbesített postai pénzesutalványunk feladásával, banki átutalással vagy lapterjesztőinknek befizetve rendelhetik meg. Előfizetési igényeiket honlapunkon, levélben és telefonon is jelezhetik.

   A következő időszakban továbbra is a Rólunk, nekünk szellemében szeretnénk szerkeszteni a Terrát. Több tartalmi változást is tervezünk, bízva abban, hogy kivitelében és tartalmában is színvonalasabb, sokszínűbb újságot tudunk majd havonta kézbesíteni Önöknek!

   Bizalmuk számunkra a megjelentetés garanciája, függetlenségünk, törekvéseink biztosítéka.

   Hűségüket köszönjük, támogatásukat a 2021-es esztendőben is kérjük!


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  230/439 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat