logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  239/354 >>

TERRA Hírújság – júniusi szám 2019

15.6.2019 15:27

   A megjelenésének 11. évfolyamába lépett havilap első oldalain kajali, zsigárdi, felsőszeli, tallósi, nagyfödémesi, negyedi eseményekről olvashatunk tudósításokat.

   A Csemadok rovatban a Tompa Mihály Országos Verseny eredményeiről egy felkészítő tanár, és a galántai csoport egyik tagja számol be. Az Ipolyi Arnold Népmesemondó verseny mátyusföldi területi seregszemléjéről ugyanitt olvashatunk részletes beszámolót.

   A nemrégiben tragikus körülmények között elhunyt Reicher Gellértre Görföl Jenő emlékezik.

   A Zsigárdi Napok, a Peredi Falunap és az Alsószeli Jurtanapok részletes programjain kívül, a rendezvények kapcsán, a települések polgármestereit kérdezte meg a lap munkatársa. Az újság közli a galántai Mátyusföldi Juniális, a nagyfödémesi Mátyusföldi Fesztivál és a Bíborpiros szép rózsa vízkeleti területi döntőjének, valamint a zsigárdi Kaszás Attila Kulturális Fesztivál eseménysorozat részletes programját is. A tallósi és a peredi termelői piacra szóló meghívót is a programajánlóban találjuk.

   Az allergiaveszélyről a tanácsadó rovatban olvashatunk. A negyedi Pongrácz Ágoston Alapiskola tevékenységéről szóló beszámolót pedig az intézményeink rovatban olvashatjuk.

   A Mi van az asztalfiókban? című rovatban ezúttal Jakubecz Márta vall terveiről, a könyvajánlóban pedig Fellinger Károly legújabb könyvét, a Csatangolót ajánlja mindenki figyelmébe a lap.

   A Terra Főzőcskében finom ételek receptjeit, a Zenesarok rovatban több érdekes írást, a gyermekoldalon pedig Friedrich Klára rovásíráskutató Rovásírásiskola című sorozatának 2. részét találjuk.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  239/354 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat