logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  238/419 >>

Olasz grill termékek Pereden HAMAROSAN

27.6.2020 07:25

   Tóth Zsoltot, a K&T Mäso tulajdonosát, igazgatóját kérdeztük.

   A járvány milyen változásokat hozott az üzem működésében? Okozott-e gondot az alapanyag bebiztosításában, a feldolgozás terén, az áru forgalmazásában és értékesítésében?

   A járványellenes intézkedések bennünket is érintettek, betartásuk természetesen plusz feladatokat jelentett, de gyorsan alkalmazkodtunk. A szállítás és a feldolgozás folyamatos volt, az értékesítés, az eladás terén az első hetek után stabilizálódott a helyzet, az eladók és a vásárlók is megszokták és elfogadták a kényszerhelyzetet, a szabályokat. Az eladás mennyisége növekedett, ahogy az élelmiszeripar és élelmiszer-kereskedelem más ágazataiban is.

 

   A vásárlók már megszokták, hogy rendszeresen bővül a választékuk, újabb és újabb termékekkel jelentkeznek.

   Több új termék gyártását kezdjük meg a következő napokban, hetekben. A Beni sonkát említem elsőként, amely kiváló minőségben kerül piacra, két hónapig kedvezményes áron. Kétféle csemegepástétom gyártását is elkezdjük, ömlesztett csomagolásban, 150 g súlyban, az egyiket pikánsabbra tervezzük. A nyár közeledtével három fajta grill-kolbászt gyártását is elkezdjük eredeti szicíliai receptek alapján, olasz zöldfűszerek felhasználásával. Érdekességük, hogy paprika hozzáadása nélkül készülnek majd. Elnevezésük is sokatmondó, hiszen Don Benito, Don Corleone és Don António címkével jelennek majd meg az üzletekben. A legjobb minőségű sertéscombból, klasszikus olasz fűszerezéssel készülnek, más-más ízekkel.

   Összefoglalva tehát minden érdeklődő figyelmébe ajánlom legújabb termékeink közül a gépsonkát, pástétomainkat, három fajta grillkolbászunkat, illetve a legújabb, még jóváhagyatás alatt lévő szárazszaláminkat. Többségükben úgynevezett retro termékekről van szó, összetételük, elkészítésük, ízviláguk a régi, megszokott hazai ízeket idézi. Bízunk benne, hogy elnyerik majd a vásárlók tetszését.

 

   Kérem, tájékoztassa az olvasókat arról, hogy az utóbbi időszakban milyen fontos változások, fejlesztések történtek a vállalatnál.

   Az üzem fejlődése folyamatos, ami az egyes részlegek bővítését, a gépek felújítását és újak üzembeállítását illeti. Igyekszünk ésszerűen, praktikusan beruházni. Üzleteink /Pered, Vágsellye és Farkasd/ forgalma emelkedik. Partnereinktől, viszonteladóinktól is nagyon jó visszajelzéseket kapunk. Nagyon örülök például a Galántai Jednota f.sz. üzleteiben kimutatott fogyasztás-növekedésnek. Vagy például a Jednota tardoskeddi épületében található Atkári húsüzletből kapott elismeréseknek.

 

   A járvány okozta állapotok, szigorító intézkedések fokozatos feloldásával mi fog változni Önöknél?

   Mindenekelőtt szeretném ezúton is megköszönni alkalmazottaink helytállását, kitartását és fegyelmezettségét, amely már harmadik hónapja jellemzi munkájukat. Vonatkozik ez a feldolgozórészlegen dolgozókra, az üzletek alkalmazottaira és a szállítókra is. Az előírások betartása, a maguk és a mások egészségének védelme fontos szempont volt mindannyiunk számára. Fontos most is, és ezután is az lesz.

Mi eddig is szigorúan betartottuk az egészségügyi előírásokat, ezáltal a járvány terjedését akadályozó korlátozások talán kevésbé leptek meg bennünket. Remélem, vásárlóink bizalma töretlen marad ezután is, és nálunk vásárolnak továbbra is. Célunk változatlan: mindig friss, minőségi árut készíteni és kínálni. Jelszavunk a régi: NEM A MENNYISÉG, A MINŐSÉG A FONTOS!


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  238/419 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat