logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  203/468 >>

Mindennapi tűzrevalónk

29.5.2021 09:44 | -szf-

   Tűzifából most kell bekészítenünk télre!

   Havilapunk hirdetési rovatából sokan ismerik a téli tüzelő alapanyagának beszerzésével, a fa feldolgozásával és árusításával foglalkozó, hidaskürti telephellyel rendelkező vállalkozást. Mészáros Dávidot, a cég egyik tulajdonosát, mindenesét kérdeztük kínálatukról, a minőségi tűzifa bebiztosításáról, tevékenységükről.

 

A választékról kérdezem először, hiszen a vásárlót a fa fajtájára, minősége érdekli elsődlegesen, és csak azután érdeklődik az ára iránt.

   Fő profilunk a tűzifa árusítása. Kínálatunkban csak keményfa szerepel: bükk-, tölgy-, kőris-, gyertyán- és kis mennyiségben akácfát kínálunk ömlesztett formában. Ezáltal a vásárló megspórolja a rekesz és a rakodás költségeit. A 33-55 centisre vágott és hasított tűzifát 45 euróért, a 25 centiméterest 47 euróért adjuk. Emellett pelletet, fabrikettet, gyújtóst és füstölésre alkalmas forgácsot is kínálunk.

   A pelletet természetesen a pellet kazánnal és kályhával rendelkezők viszik. Magas hatásfokkal rendelkezik, gazdaságos és környezetbarát tüzelőfajta. 15 kilogrammos csomagolásban árusítjuk.

   A fabrikett is nagyon kelendő - keményfaforgácsból készült, kényelmesebb vele a tüzelés, kisebb mennyiségben is vásárolható, elfogadható áron. 10 kilós csomagolásban 2,50 euróért kínáljuk. Egy paletta fabrikett 1 tonna súlyú, ami 5 köbméter ömlesztett fa hőenergiáját jelenti.

 

Mi a teendőnk, ha az általában októberben induló fűtési szezont jó minőségű tűzifával szeretnénk kezdeni?

   Mindenképpen azt ajánlom, hogy már most rendelje meg, de júliusig mindenképpen készítse be a télire valót. Ha így tesz, őszre, a hidegek beálltával már megfelelő minőségű, vagyis hőértékű tűzifája lesz. A nyári hónapok alatt a fa folyamatosan szárad, nedvességtartalma csökken, hőenergiája lassan éri el a legmagasabb szintet. Ehhez időre van szüksége.

 

A vállalkozás milyen felszereléssel, szállítóeszközökkel rendelkezik, képesek-e az egyre növekvő igények kielégítésére?

   Már említettem, hogy újabban fűrészport is kínálunk húsok, húskészítmények füstölésre. Ez olyan gépezetet feltételez, amely vágja és hasítja a fát, olajmentesen, minden szennyeződést kizárva működik, ezáltal tiszta, minőségi fűrészpor termelődik. A keményfa fűrészport 50 kilós csomagolásban árusítjuk, egyre nagyobb az érdeklődés iránta. Ezt a feldolgozógépet nemrégiben vásároltuk. Gépparkunk része egy felújított, összesen 10 köbméter ömlesztett tűzifa szállítására alkalmas teherautó is, amellyel a fát a megrendelés helyére szállítjuk.

   Vásárlóink megrendeléseinek rövid időn belül eleget tudunk tenni. Fuvardíjaink elfogadhatóak. Leginkább a Galántai, Vágsellyei és Dunaszerdahelyi járásokba szállítunk. Vásárlóink elégedettek, rendszeresen tőlünk töltik fel tartalékaikat. Hűségüket ezúttal is köszönjük.

   Sokan az első őszi hideg napok után kapnak észbe, hogy bizony tűzifára is szükségük van. Ilyenkor feltorlódik a munka, kis csapatunkkal, kollégáimmal szinte megállás nélkül dolgozunk, ha kell hétvégeken és ünnepnapokon is. Munkájukat ezúton is köszönjük.

   A Terra Hírújság olvasói reklámunkat a lap szinte minden számában megtalálják.

 

Címünk, elérhetőségünk változatlan:

A volt hidaskürti szövetkezet udvara. Telefonszámunk: 0908/602 622

 

Kérjük, ne feledje:

HA OLCSÓBBAN AKAR MELEGET OTTHONÁBAN A HIDEGEK BEÁLLTÁVAL, ITT AZ IDEJE A TŰZIFA BEBIZTOSITÁSÁNAK!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  203/468 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat