logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  109/177 >>

Megjelent a TERRA Hírújság júliusi száma (2018)

13.7.2018 21:06 | Szabó Frigyes

   A nyár, a nagy nyári szabadtéri rendezvények bősége a havilap tartalmát is meghatározza. Szinte valamennyi jelentős mátyusföldi rendezvény - fesztiválok, falunapok és egyéb közösségi események programját közli részletesen a lap.

   A Kaszás Attila Kulturális Fesztivál táborai, műsorai és más rendezvényei, a Királyrévben megrendezésre kerülő Révfeszt, valamint a nádszegi Rock és Blues Fesztivál bizonyosan sok zenerajongót vonzanak majd. A nemeskajali, nagyfödémesi és taksonyi falunapok rendezvényei is sok-sok érdekes és tartalmas programot kínálnak. Különlegesesen szép eseménynek ígérkezik a Magyar Nemzeti Ifjúsági Kórus koncertje a galántai római katolikus templomban.

   A havilap tudósítói számos sikeres, júniusban lezajlott mátyusföldi eseményről számolnak be nemeskosúti, negyedi, hidaskürti, peredi, tallósi, zsigárdi, vízkeleti, galántai és felsőszeli színhelyekkel.

   Folytatódik Pék László Nagyszombat és környéke múltjáról és jelenéről szóló helytörténeti összefoglalója, valamint Friedrich Klára rovásíráskutató Felvidéki rovásemlékeket bemutató sorozata.

   A Tanácsadó rovatban az orvos a nyári hőség veszélyeire, a jogász a munkavállaló kötelezettségeire hívja fel az olvasók figyelmét.

   Bemutatkozik a Dunamenti Tavaszon gyémántminősítésben részesült galántai gimnazista bábcsoport, valamint a tavaly alakult nádszegi Nádaska színjátszóegyüttes is.

   A Főzőcske rovat szerkesztője, Szabó Éva ezúttal a nyári kert terményeiből készíthető ételek receptjeit kínálja.

   A sportoldalon A zsigárdi focicsapat tavaszi szárnyalásáról címmel,  a sportszervezet elnökével készített riport olvasható.

   A TERRA Hírújságot a vidék 32 településén vásárolhatják meg a www.terrahirujsag.sk/arusitohelyek honlapon található elárusítóhelyeken, illetve előfizethetik a www.terrahirujsag.sk/elofizetes oldalon.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  109/177 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat