logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  180/439 >>

Levél a galántai Pátria idősek otthonából

21.5.2021 08:48 | Papp Lajos, Vágkirályfa, a Pátria lakója

   Március 29-én kellemes meglepetésben volt részünk. Az otthon minden lakója számára a húsvéti ünnepek alkalmából szívmelengető jókívánságokat kézbesített egy nővérkékből álló postáscsapat. A meglepetés elérte a hatását, és mindannyiunknak nagyon jól estek az őszinte szavak és a levél.

   Az otthon összes lakója nevében ezúton is szeretném megköszönni a nővérkék mindennapi odaadó, sokszor a lehetetlent nem ismerő, áldozatkész munkáját. Mert még emlékezünk a nehéz decemberi hetekre, amikor a járvány sokunkat itt, az otthonban is megfertőzött. Arra a rágalmazó rádióadásra is emlékezünk, amikor egy, az intézményükről szóló híradásban ennek pontosan az ellenkezőjét állították. Nem tudhatjuk minek alapján, és milyen céllal. Annak is tudatában vagyunk, hogy előfordulnak hibák, a nehéz helyzetekben talán még észrevehetőbbé válnak, de ok nélkül felnagyítani és elferdíteni azokat tisztességtelenség.

   Jómagam három hétig voltam beteg, megtapasztaltam, hogy milyen odaadó gondoskodásban volt részük a Covid-betegeknek a Pátriában. Hosszú hetek után sikerült megállítani és legyőzni a betegséget az intézményben. Mindez nem sikerül volna, ha az otthon vezetése és összes alkalmazottja nem fogott volna össze úgy, ahogy azt tették. Az intézet kilábalt a nehéz helyzetből, ma már csak emlékek maradtak a járványról.

   A Pátria otthon lakói békés, nyugodt együttélésben szeretnek élni, ezt kívánjuk mindannyiunk számára. Az otthon összes lakója és dolgozója jó egészséget és sok-sok szájmaszk nélküli, tartalmas szép hetet, hónapot, évet kíván mindenkinek!


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  180/439 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat