logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
+
+
<<  45/87 >>

Belső óráinkról a választások tükrében

14.11.2017 14:57 | Szabó Frigyes

   Tisztelt Olvasóink!

   Ajánljuk figyelmükbe Az óra átállításának hatása egészségünkre című írást, amelyet tanácsadó rovatunkban közlünk. Kérjük, olvassák el, mert tanulságos és elgondolkodtató, megállapításait vonatkoztathatjuk az életünket, sorsunkat meghatározó és befolyásoló belső óráinkra, a mértéket és ezáltal értéket adókra, amelyeken nem állítgathatunk minden napfordulón. Az orvos szerint az ember, az állatvilág, minden, amire az időeltolás hatással van, nehezen viseli el azt, hetekig, hónapokig szenved miatta. A doktornő úgy fogalmaz: senki sem érzi jól magát a bőrében!

   Mindez utalás szeretne lenni a hónap legfontosabb eseményére, a megyei önkormányzati választásokra is. A kampányokat mindig jellemző híráradat, a helyi szintű választási rendezvényeken bemutatkozó kis- és nagypolitikusok, a sokszor tudás, tapasztalat és hit nélküli újak, a mindig megújulni tudó régiek, akik sokat ígérve, ilyenkor két nyelven is szólva nagy hévvel és bizonyítási vággyal bizonygatják elképzeléseiket, sokszor törve-zúzva minden eddig nehezen felépített értéket. Még ezzel is kedvét véve a már eddig is csalódott választópolgárnak. Aki bizony nemcsak az óra átállítása miatt érzi rosszul magát a bőrében.

   Mi, mátyusföldi magyarok ismerjük vidékünk jelöltjeit, akik a megyei parlamentekben magyar közösségünk és a velünk együtt élő más nemzetbeliek érdekeit is képviselni szeretnék. Azokat, akik nem állítgatják át félévente a mértékérő órát, akik bennünket akarnak képviselni, itt, most, ha kell, nehéz csatákban is. Azokat válasszuk, akik az összefogásról, évezredes értékeink megvédéséről, fejlesztéséről vázolnak fel reális képet, akik kiállnak vidékük magyarságáért, szakmai tudásukkal, erkölcsi értékeikkel, hitükkel és tevékenységükkel megérdemlik bizalmunkat, és bennünket tudva maguk mögött, jól érzik magukat a bőrükben.

   A Terra Hírújság immár kilencedik éve ketyegő órájának elemei egyre frissülnek. Azt szeretnénk, ha továbbra is a természetes dolgok rendjét, eseményeit jelezné, a bizakodó, munkálkodó embert szolgálná, mindenféle átállítás és átállás nélkül.

   Ezért kérjük Önöket, hogy a folyamatosság megtartása érdekében rendeljék meg lapunkat a következő évre, a 2018-as esztendőre is. Árkedvezményünk most is érvényes: Ha lapunkat még az idei esztendőben, tehát 2017. december 31-ig előfizetik, akkor 12 euró helyett 10 eurót fizetnek. Januártól már havi egy euró az ára. Havilapunkat csekken, amit kézbesítőnktől vehet át, átutalással, vagy helyi kézbesítőnknél fizethetik elő.

   Érdeklődésüket honlapunkon, a www.terrahirujsag.sk/elofizetes is jelezhetik, de valamennyi kézbesítőnk is szívesen feljegyzi megrendelésüket.

   Köszönjük eddigi bizalmukat!


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  45/87 >>Támogatók – Partnerek


Menü
+
+
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ