logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  31/466 >>

Átadták a község díjait Nagyfödémesen

4.9.2023 16:38

   A XXVII. Falunapok rendezvénysorozata keretén belül Nagyfödémesen ismét sor került az önkormányzat ünnepi ülésére, amelyen az arra érdemes polgároknak, akik sokat tettek a község fejlődéséért, illetve öregbítik a község jó hírnevét a Nagyfödémes Község Díja, illetve Nagyfödémes Polgármesterének Díja kitüntetéseket adományozták.

   Az idén a község önkormányzata újabb díszpolgári díj odaítélését is jóváhagyta. Nagyfödémes Község Díszpolgára címet 2023-ban Kasáš Béla, a község római katolikus plébánosa, a Római – katolikus Egyházközségben kifejtett sokéves önzetlen tevékenységéért és az önkormányzattal való aktív együttműködésért vehette át.

   Az idén a Község Díját három személynek ítélte oda az önkormányzata.  

   Daniš Ildikó, képviselőnőnek – az önkormányzatban, az egészségügyi és szociális bizottságban kifejtett sokéves aktív munkájáért, a kedvezőtlen szociális helyzetben lévő lakosoknak és az idős polgároknak nyújtott önzetlen segítségért és életjubileuma alkalmából.

   Szőcs Gabriellának - az Aranyeső Nyugdíjasklubban kifejtett sokéves, aktív munkájáért, az éneklőcsoport vezetésében és a község kulturális életében kifejtett aktív tevékenységéért, a hagyományok őrzése és a község jó hírnevének öregbítéséért, valamint jelentős életjubileuma alkalmából,

   Štefan Jahelka – az evangélikus egyház lelkészének - a Nagyfödémesi Evangélikus Hitközségben kifejtett áldozatos munkájáért, az önkormányzattal való aktív együttműködésért és jelentős életjubileuma alkalmából.

   A község polgármestere, Gőgh Ferenc az idén szintén három személynek ítélte oda a Község Polgármesterének Díját:

   Kása Szilvia, pedagógusnak – 30 éves kifogástalan pedagógiai munkásságáért, az ifjú nemzedék példás neveléséért és oktatásáért, az  önkormányzat mellett működő polgári ügyek testületében végzett sokéves munkásságáért, valamint életjubileuma alkalmából.

   Edita Katonová, óvópedagógusnak - sokéves, magas szintű pedagógiai munkásságáért, a Nagyfödémesi Szlovák Óvoda 36 éves példás vezetéséért, valamint nyugdíjba vonulása alkalmából.

   Matilda Vargová, óvópedagógusnak - sokéves kifogástalan pedagógiai munkásságáért, az ifjú nemzedék példás neveléséért és oktatásáért, valamint életjubileuma alkalmából.

Száraz Erzsébet

Fotó: Hanzel Lajos

 


Fotó: Hanzel Lajos


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  31/466 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat