logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  67/84 >>

Szarka Zsuzsa GARDRÓB-ja

21.3.2018 14:07 | Szarka Zsuzsanna

   2017. november 16-án, a Divatos Délután keretén belül, mutatta be a nagyközönségnek Szarka Zsuzsa: Gardrób- a kékfestőtől a Szalag-Zsinór Dizájnig c. albumát.

   A könyv 4 kollekciót mutat be: a Kékfestő-, az Eper-, a Nap- és a Rendhagyó Bocskai kollekciót, amelyek végigvezetnek a ruhatervező munkásságán, hogyan használja a hagyományos népi jelleget, a viseletek szépséges kékfestő textíliáját, vagy akár az extravagáns fiatalos és merész megoldásokat azokon a ruhákon, amelyek négy alaklommal megjárták már a nemzetközi Budapest FashionWeek kifutóját, vagy éppen Brüsszelben, az Európai Parlamentben kerültek bemutatásra.

   A modellek mellett, amelyek akár Galántán, az Esterházy kastélyban, akár a tőkési malomnál, vagy éppen a repceföldön kerültek lencsevégre, sok-sok aktuális idézetet olvashatunk a tervezőnő kedvelt idézetei közül, amelyek sok estben megszívlelendő útmutatásként is szolgálnak a lányoknak, asszonyoknak.

   A könyv érdekes olvasnivalót is tartalmaz a tervezők állandó és szükséges inspirációjáról, a kifutók deszkavékony lányairól és sok véleményt Szarka Zsuzsa munkájáról és a ruhákról.

   Egy vélemény a sok közül:

   ,,A ruhatervező munkássága két okból is példaértékű, hiszen bizonyítja, hogy kis faluból is lehet jelentős sikereket elérni, valamint hogy mindig van lehetőség valami újat kezdeni és abban elismertté válni.”

Bauer Edit EP képviselő, Brüsszel

   A könyv megrendelhető a szarkazsuzsa9@gmail.com címen.

 

Hitvallás

   Abban az időben voltam gyerek, amikor szabadidőnkbentáncolni, rajzolni tanultunk, iskolás éveinket végigkísérték a népdalkörös éneklések és anyáinktól, nagyanyáinktól „kézimunkázni”tanultunk, ebbe beletartozott a szabás-varrás is.A gyermekkori játékos és tartalmas időtöltésből felnőttkori hivatás, kísérletezésre alkalmat teremtő lehetőség született: ruhákat tervezek.

   A tervezés játékos oldala:szeretem kipróbálni, mely szabásvonalak és ruhadarabok azok, amelyek átmenthetők a régi időkből a mai kor divatjába. Ugyanígy szeretek kísérletezni azzal, hogyan illeszthetők össze a különböző minőségű anyagok vagy a színek variálhatóságával. A díszítéseket legszívesebben szalagokkal és zsinórozással oldom meg. Modelljeimet azok a nőtársaim viselik szívesen, akik hasonló értékeket közvetítenek öltözködésükkel, mint én.Minden egyedi tervezésnél fontosnak tartom a női szépség kiemelését. Minden egyes hölgy külön alkati jelenség, külön kihívás és új feladat. Óriási feladat: megtalálni és megteremteni a harmóniát minden modellnél, hogy az egyedi ruhákat – amelyek javarészét kézműves technikával díszítjük –, olyan méltósággal viseljék, amely kiemeli egyéniségüket, egyediségüket.

   A mai kor öltözködési lehetőségei közül szívesen ajánlom a Szalag-Zsinór ruhákat minden nőnek, aki egyszerűen csinos, elegáns és nőies szeretne lenni.

Szarka Zsuzsanna

   A könyv első bemutatója 2017.november 16-án Nádszegen, a Divatos Délután keretében volt, Bárdos Ágnes méltatásával. A műsort a Magyar Magazin részére az STV is rögzítette.

   Tervezett könyvbemutatók: /általában kiállítással egybekötve/: Magyar Kulturális Intézet, Pozsony, Hosszúszó,Pelsőc, Nádszeg.

   A könyvet Nádszegen, a Fő utcán, a kiállítótermemben lehet megvásárolni, vagy a 0918 446254 –es telefonszámon megrendelni.


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Az M1. műsorán láttam Szarka Zsuzsa munkáit. Gyönyörűek, igényesek, szívből gratulálok! Szívesen vásárolnék egy-két darabot! Üdvözlettel; Eipl Judit Miskolcról.
Válaszolni
22.2.2022 14:03 Eipl Judit

Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  67/84 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat