logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  49/250 >>

Várjuk a szabadtéri programokat

24.4.2021 19:48 | Horváth Judit

   A Megbecsültek Társasága csapatát a vidámság, optimizmus és kreativitás jellemzi, ezért most is bizakodva keressük az idei megújulási lehetőségeket. Összedugtuk hát a fejünket és azt találtuk ki, hogy a közös programok és kirándulások eljövetelére a csapat külsejét megújítjuk. Így még könnyebben látja majd a lelkes csapat, hogy merre jár a csoport és a kísérő. Bízunk benne, hogy elnyeri majd a szépkorúak tetszését, és hogy mihamarabb lehetővé teszi ez a mostani faramuci vírushelyzet azt, hogy személyesen is találkozhassunk.

   De nem csak a csapat ruházatában vezetünk be újításokat, hanem az irodánk is megújul. A májusi hónaptól Galántán, a Pázmány Péter Alapítvány székházában találják meg munkatársainkat. Amint az óvintézkedések lehetővé teszik a személyes irodai ügyfélfogadást, sok szeretettel várunk minden szépkorút az irodában is.

  Telefonszámaink természetesen változatlanok, ha kérdésük lenne, keressenek bátran: Fodor Szilvia - 0905/30-38-60, Horváth Judit - 0915/46-45-10

   A szépkorúak számára ingyenesen biztosított jogsegély változatlanul a rendelkezésükre áll, vagy akár más kérdéssel is megkereshetik munkatársainkat.

   Most is közös nosztalgiázásra hívunk mindenkit pár fotóval az előző évek áprilisi programjairól. Utazzunk ismét az emlékeink szárnyán, hisz gyönyörű helyeken jártunk közösen a Megbecsültek Társasága tagjaival és pártolóival.

   Húsvétkor közösen örültünk a feltámadás nagy ünnepének. Bízunk benne, hogy valódi remény ideje jött el mindennapjainkban is.

   A mihamarabbi viszontlátásig is vigyázzunk egymásra!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  49/250 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat