logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  35/254 >>

Ünnepváró a Megbecsültek Társaságánál

27.12.2021 18:48 | hj.

   A világjárvány csökkentett programjaink intenzitásán. Volt időnk beletanulni az egészségügyi óvintézkedésekbe, a kézfertőtlenítésbe és a maszkviselésbe. Egyre jobban tudunk magunkra és egymásra vigyázni. Tagságunk szinte teljes mértékben felvette a biztonságos, mindennapokhoz szükséges oltásokat és odafigyelünk nem csak a testi, de a lelki egészségünkre is. Távolságtartóan, de kedélyes beszélgetésekre vágyva, ellátogattunk a budapesti adventi vásárra, hogy az advent hangulata, fényei és a forralt bor illata ne maradjon ki idén se az ünnepváró időszakban.

   Az örökké vidám csapat napját a Thália Színház művészeinek produkciója tette még felejthetetlenebbé. Az Alul semmi című zenés, táncos filmadaptáció sok nevetést és izgalmas pillanatokat hozott számunkra.

   A járványhelyzet miatt további téli programokat nem tervezünk, a 2022-es évi programtervünket a kora tavaszi időszakba hozzuk majd nyilvánosságra. Programjainkon továbbra is a szépkorúak biztonságát tartjuk szem előtt és a vidám, élménydús helyszínekre helyezzük a hangsúlyt.

   Irodánk a téli időszakban csökkentet nyitvatartassál lesz elérhető. Ebben az időszakban keressenek minket bátran a már jólismert telefonszámokon.

   Áldott, vidám és szeretetteljes adventi időszakot és békés ünnepeket kívánunk minden szépkorúnak és kedves családjának! Boldog új esztendőt!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  35/254 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat