logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  73/279 >>

Óvatos nyitás a Megbecsültek Társasága háza táján is

27.7.2021 19:56 | HJ.

    Nagy örömmel észleljük a mindennapokon, hogy enyhülnek a járványügyi szabályok és kezdhetjük az ötletelést, hogy merre találkozhatunk újra a régnemlátott szempárokkal. Júniustól ismét aktív lett az ügyfélfogadás a Megbecsültek Társasága irodájában. Már az új irodában várjuk sok szeretettel a szépkorúakat programajánlóval és tanácsadással. Mostantól a Pázmány Péter Alapítvány épületében (földszint, 3-as ajtó) várunk mindenkit naponta 8:00 – 12:00 közt.

   Cím: 924 01 Galánta, Kodály Zoltán utca 2367/49. A nyári időszakban kérjük, telefonon egyeztessen munkatársainkkal!

   A Megbecsültek Társasága tagjai egy összetartó nagycsaláddá kovácsolódott össze a sok éves működés során, a megszámlálhatatlan közös program akkora erőt adott az egész csapatnak, hogy világjárvány okozta megszorítások és kényszertávolmaradás ellenére is aktívan élt a kapcsolatkeresés. Hogy miként is zajlott ez az elmúlt pár hónapban? Nagy örömünkre a jókedv és szép szó nem marad el a megszokott életünkből és ennek szerencsére sokan hangot is adnak. Akad pár szépkorú, aki az utcán megszólítva köszönte meg a Terrában olvasható rovatunkat, ahol vidáman nosztalgiázunk abban az időszakban, amikor kirándulásokra nincs lehetőség. Van olyan boldog nagymama és dédnagymama, aki felhív elújságolni az apró jövevény megérkezését a családban, hogy mi is osztozhassunk az örömében. Az okos telefonokat használva, pár szépkorú tagunk szókirakós játékban hívott ki minket versenyre, és számos alkalommal főlényesen nyertek a játszmák során. A régi programjaink alkalmával szövődött barátságok is megmaradtak és jóleső érzéssel töltenek el minket az erről szóló hírek.

   A nyár beköszöntével, egyre többen érdeklődnek a lehetséges szabadtéri programjaink iránt, így csapatunk július elejével ismét útra kelt.

   Első utunk Alsóbodokra vezetett, ahol tisztelegtünk Gróf Esterházy János, a Felvidék mártír politikusának emléke előtt. A napot egy frissítő fürdőzéssel zártuk Mezőkeszin. Érezhetően mindenki nagy szükségét érezte már a társaságban eltöltött perceknek és a vidám közös élményeknek, melyre a nyár beköszöntével ismét lesz lehetőségünk.

   A nyár folyamán augusztusban Balatonalmádiba látogatunk, illetve szeptember elején egy 3 napos körút keretében Kelet-Szlovákia lesz az úticélunk.

   Mindenkinek jó egészséget kívánunk és szeretettel várjuk programjainkon.

   Kérdéseikkel keressenek minket bátran: Szilvia - 0905/30-38-60, Judit – 0915/46-45-10


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  73/279 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat