logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  47/250 >>

Ha volna egy varázsgömbünk…

25.5.2021 14:14 | Horváth Judit

   10 éve volt egy álmunk egy vidám, gyerekbarát, kreatív, bolondos gyerektáborról, ahol mindenki jól érzi magát. Az álmot tettek követték, jelmezpróbák, szervezés, közös munka, ötletelés - és megszülettek a GAVIT táborok. Idén ennek a 10 évnek az élményeit is beépítve, ismét táboroznánk. Hej, de jó volna, ha most lenne egy varázsgömbünk! Belenéznénk és meglátnánk, hogy lesz-e idén is sárdobálóverseny, kincsvadászat, szabadulószoba, vízicsata, vakpálya, családi nap, közös alkotás és bolondozás. Mivel nincs ilyen csodagömbünk, marad az optimista reménykedés! A csapat készen áll! Buzog bennünk a kreatív tenni akarás, és várjuk, hogy ismét vidám nyarunk legyen, közösen a régiónk gyerekeivel, táborozóival.

   Addig is maradnak a szívünkbe és emlékezetünkbe eltett szép élmények felelevenítése, mert szerencsére akad ilyenekből bőven! A kívánságlampion feleresztésének bizsergető élménye, amikor a tűzvédelem jegyében a táborvezető cipőjébe öntötték a vizet, vagy amikor a képzeletbeli sárkány elrabolta Erika királylányt és csak a lila füst menthette meg. Máskor drótkötélpályán csúszkáltunk a táborudvaron, illetve amikor dalolva tértek vissza a sikeres kincskeresők a táborba. Jó visszagondolni még arra is, amikor a táborzárást elmosta az eső, amit dézsából zúdított ránk az ég, meg arra, hogy milyen sok tériszonnyal küzdő kis és nagy táboros mászta meg egymást segítve a Bajmóci kilátó magasságait.

   Közösen erősek, bátrak és kitartóak vagyunk, és bizakodva tervezzük az idei évfordulós nyarunkat. Bízunk benne, hogy megtaláljuk majd a megfelelő keretet a közös szülinapi tortaevésre és a gyerekpezsgő durrantásra, hisz 10 éves a GAVIT tábor!


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  47/250 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat