logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  57/265 >>

Ha nyár, akkor GAVIT tábor … immár 10 éve!

31.8.2021 09:05 | HJ

   2011-ben álmodtunk egy merészet, és pár gyermeklelkű családanya összeállított egy tábori koncepciót. Valódi élménytábor született, ahol a gyermekek játszva tanultak, játszva erősödött bennük a magyar értékrend és mesevilág. Közösen nevetve lehettünk mind gyerekek!

   Elrepült 10 év, folyamatosan bővült a táborok sora: lett vándortáborunk, mellyel Felvidék és Magyarország szép tájait barangoljuk be, megszületett egy kitelepült táborunk, mellyel Galántára is elvisszük a tőlünk megszokott élménytábor mindennapjait.

   Megéltünk számtalan vidám pillanatot, csodálatos visszajelzést szülőktől és táborlakó gyermekektől, ugyanakkor a világjárvány sem tudott minket megállítani. Alkalmazkodva és minden szabályt betartva biztonságos és felejthetetlen pillanattal ajándékozzuk meg a mátyusföldi táborozókat.

   Az idei nyár is bővelkedik felejthetetlen élményekben, idén is ellátogatott hozzánk Kiss V. Balázs illuzionista és a Paradigma zenekar is zenélt nekünk, pancsoltunk, kirándultunk, hegyet másztunk és barlangban jártunk. A 2021-es táborozók is bebizonyították, hogy logikával és kitartással ki tudnak jutni a tábori szabadulószobából és a kincskeresésen is minden nyomot megfejtve eljutottak a célig.

   De ez a tábor nem csak a gyerekekről szól, hanem arról a jó kis csapatról is, akik a személyiségükkel, lelkesedésükkel és hozzáértésükkel odafigyelést, mosolyt, jóízű beszélgetést és kreatív ötleteket ajándékoznak a táborozóknak és járulnak hozzá ahhoz, hogy ismét egy felejthetetlen táborélmény szülessen mindenki számára. Köszönet mindazoknak, akik évről évre lelkesen bekapcsolódnak ebbe a szervezői munkába!

   Még véget sem ért az idei tábori évad, de máris születnek az ötletek a következő évre, tervezgetjük a témát, a díszletet, a logikai feladványok sorát, mert minden évben új inspirációra lel a csapat. Az is nagy öröm számunkra, hogy nem csak a mátyusföldi szülők, hanem a Nemzetpolitikai Államtitkárság is közösségformáló értéket lát táborunkban és tevékenységünkben, így a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által anyagilag és szellemileg támogatja tevékenységünket. Köszönet és hála mindenkinek, aki anyagilag és szellemileg támogat minket, hogy még nagyobb lendülettel vágjunk bele a következő 10 évbe!

   Szép nyarat kíván mindenkinek a GAVIT táborok Kópéja!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  57/265 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat