logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  27/268 >>

Élménydús ősz a Megbecsültek Társaságánál

3.1.2023 16:18

   A Megbecsültek Társasága programjaival mindig sokszínűségre törekszik, az októberi hónapban sem volt ez másként. Az idősek hónapja alakalmából számos program valósult meg: jártunk Lednicén, Budapesten és végezetül báloztunk egy jót!

   Lednicei utunk során megcsodáltuk a meseországba illő kastélyt, a csodálatos kastélyparkot és a buja növényzetű üvegház trópusi növényeit. Mivel Lednice nem csak a meseszép kastélyáról, hanem a finom borairól is híres, betértünk egy helyi borászatba, ahol megnézhettük a modern borászati eljárások sorát és megkóstoltuk az itt készült könnyed borokat.

   Mindenkinek nagyon hiányoztak a vidám közös pillanatok. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a budapesti kirándulásunkat több napon is meg kellet ismételnünk, hisz 4 busznyi szépkorú szerette volna meglátogatni az Országházat és egy kis városnéző sétát követően, egy fergeteges színházi előadással zárni a napot.

   Az idősek hónapját egy jó hangulatú bállal zártuk: október 28-án valósult meg az V. Szépkorúak bálja. Sok régi ismerős és új táncoslábú örökifjú fergeteges estét töltött közösen Galántán a Városi Művelődési Központ esztrádtermében. Az esti jó hangulat megalapozásában Fabók Marian és Keresztes Nagy Árpád pajzán népi története is közrejátszott, amiből megtudhattuk, hogy mikor és hogyan kell teregetni, majd a Morvay duó húzta a talpalávalót hajnalig.

   Novemberben színházi előadással kedveskedtünk a mátyusföldi szépkorúaknak. November 21-én, 18:00 órai kezdettel ismét visszatértek Galántára a Pesti Művész Színház előadóművészei és egy fergeteges zenés vígjátékkal örvendeztették meg a helyi közönséget Maga lesz a férjem címmel. Hosszú idő után végre ismét közösen élvezhettük a hamisítatlan színházi élményt. Ezt az élményt újra átélhetjük majd 2023. január 30-án is, hisz az általunk már megkedvelt társulat ismét visszatér majd egy vígjátékkel Házassági leckék középhaladóknak címmel. Addig is ellátogatunk Budapestre az adventi vásárba és megismerkedünk a Törley pezsgő titkával.

   A 2023-as évben is sok izgalmas programmal készülünk a Megbecsültek Társasága tagságának és élményekkel gazdag esztendőre invitálunk mindenkit.

   Áldott adventi készülődést és békés ünnepeket kívánunk!

A Megbecsültek Társasága csapata


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  27/268 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat