logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  393/506 >>

Családi délután a Peredi Alapiskolában 2018

16.3.2018 10:09 | Mgr. Jurás Lívia, iskolaigazgató

   Sokszínű, érdekes programokkal teli délutánra hívtuk meg a kedves szülőket, nagyszülőket a a gyerekeket és minden kedves érdeklődőt február 17 -én a Peredi Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskolába. Iskolánk végzős diákjai fogadták, és apró figyelmességgel ajándékozták meg az érkezőket. Iskolánk pedagógusai a szülőkkel, nagyszülőkkel való beszélgetés mellett, játékos feladatokat, érdekes foglalkozásokat kínáltak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Volt mesetár, tulipános táncház, ügyességi kvízjátékok, kreatív foglalkozások és bibliai vetélkedő meg projektbemutató stb.

   Mesélnek a régi tárgyak címmel kiállítást készítettünk az iskoláról. Érdeklődéssel nézegették a kedves szülők a régi krónikákat és osztálykönyveket, a gyerekek pedig csodálkozva nézegették a kiállított régi tansegédeszkőzöket. Aki belefért, a régi iskolapadot is kipróbálhatta. A fánkóstolónak ismét nagy sikere volt, főleg, hogy sokféle finom lekvárt kaptunk a kedves anyukáktól, nagymamáktól. Köszönet érte. A rendezvény legizgalmasabb része Écsi Gyöngyi és Kováts Marcell előadásában az Angyalbárányok című meseelőadás volt.

   A gyerekek és a felnőttek együtt izgulták át és játszották el a mesehősök kalandjait, mely Écsi Gyöngyi és Kováts Marcell remek előadásának köszönhetően csodálatos élmény vol! Máskor is eljövünk! - ujjongtak az apróságok. Sok szeretettel várunk mindenkit máskor is, minden rendezvényünkön!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  393/506 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat