logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  23/506 >>

Az összetartozás ereje Nagymácsédon

1.9.2023 08:47 | Fodor Szilvia

   Az idei Maszat tábor egy igazi nagymácsédi közösségi összefogás gyümölcse. A szervezésben részt vett Szlovák Márián Atya, a Nagymácsédi Katolikus Plébánia vezetője, a PRO MACHED Polgári Társulás önkéntesei, valamint sok fiatal animátor, segítő, akik régen maguk is táborozók voltak.

   A tábor fő motívuma a Válaszút volt. Minden napnak volt egy központi témája, egy idézete, egy bibliai történet, amely köré épült az összes aznapi tevékenység. Csütörtökön utunkat folytatva a Pannonhalmi Apátságot látogattuk meg, pénteken pedig kincskereséssel és Családi nappal zártuk a hetet.

   Többéves táborszervezői tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, ez volt az egyik legjobb tábor. Volt benne minden - tanulás, szórakozás, elmélkedés, csapatépítő játékok, mozgás, tánc, kincskeresés, barátkozás, kézműveskedés, jókedv, vidámság és sok-sok pozitív energia, melyért köszönet a fiatal animátorainknak és segítőinknek: Anna, Dávid, Dóri, Évi, Józsika, Kamilla, Kevin, Kristóf, Laura, Léda, Márk, Niki, akik még egy hosszú és tartalmas nap után is találtak annyi erőt magukban, hogy megtáncoltassák a kis táborozókat.

   Külön köszönet Szlovák Marián Atyának, Bognár Ivett, Kelecsényi Bea táborvezetőknek, valamint hála mindazoknak, akik bármilyen formában segítették, támogatták a tábor megvalósulását. Példaértékű és csodálatos volt az az összetartás, amely jellemezte: a falu vezetése, a helyi vállalkozók, szülők, nagyszülők jöttek és segítették, támogatták a tábor kis lakóit. Padokat, asztalokat, sátrakat biztosítottak, jégkrémet, gyümölcsöt, zöldséget, uzsonnát hoztak, pogácsát, kalácsokat sütöttek. Tették mindezt azért, hogy gyermekeink jól érezzék magukat. Ez mind pénzben ki nem fejezhető segítség, melynek egyben közösségformáló ereje van.

   Köszönet Nagyszombat Megye és a Bethlen Gábor Alapítvány anyagi támogatásért.

   Reméljük, jövőre is folytatni tudjuk majd és újra találkozunk!


Fényképgaléria
Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  23/506 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat