logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  51/398 >>

Várjuk kedves vásárlóinkat!

31.5.2022 09:51 | -szf-

Kérdéseinkre Tóth Zsolt, a peredi KTmaso húsfeldolgozó vállalat tulajdonosa válaszolt.

 

A húsvéti ünnepek előtti vásárlási láz felől érdeklődnék.

   Az ünnepekre minden fajta húsfajtából és húskészítményből felkészültünk, természetesen a füstöltáru fogyott a legjobban, kolbászból például teljesen kifogytunk. A nagy forgalmat termékeink minőségének, jó hírének tulajdonítom, üzleteinkben vásárlóink már megszokták, hogy mindig friss, válogatott húst vásárolhatnak, és szinte minden nap kedvezményes áron is kínálunk valamilyen húsfajtát. A jelentős forgalmat az is befolyásolhatta, hogy árainkban még nem jelentkezett az infláció és az egyre növekvő energiaárak hatása.

 

Következő kérdésem erre vonatkozik. Véleménye szerint milyen mértékben lesz hatással az általános áremelkedés a hús és hústermékek áraira?

   Néhány hónap elteltével már ott tartunk, hogy a villanyáram ára 100 százalékkal nőtt, a gáz árát még csak becsülni tudjuk. Az alapanyagok, az energia és a bérek növekedése nagyon rövid időn belül eléri a húsipart is, mindez komoly árnövekedésben nyilvánul majd meg. Mi nem szeretnénk ezen a téren sem túlzásokba bocsátkozni, rugalmasan fogunk reagálni az energiaárak változásaira, és csak mértékkel, átgondoltan, ésszerűen emeljük termékeink árát. Minden vásárlónkat szeretnénk megtartani.

Üzleteikben járva, a vásárlások alkalmával több újdonságot is tapasztaltunk.

   Szeretnénk elérni, hogy üzleteink szépek, esztétikusak legyenek. Termékeink minősége és frissessége mellett azok pulti elhelyezésére, csomagolására is ügyelünk. Például az eddig megszokott húsos ajándékkosarat szép kivitelű, cégi címerrel ellátott, könnyű faládikára váltottuk. Üzleteinkben megtalálják, érdeklődés esetén a kért termékekkel megtöltve szép és hasznos ajándékként szolgálhat.

   A konyhakések, a vadász- és halászkések élesítése új szolgáltatásunk. Vágsellyei és peredi üzletetünkbe bárki beviheti késeit, mi egy-két napon belül újraélesítjük azokat. Úgy gondoltuk, vásárlóink számára is fontos ez a szolgáltatás, hiszen viszonylag csekély beruházással, elfogadható áron jót teszünk másoknak.

 

A peredi üzlet előtti tér az utóbbi hetekben megszépült, a közeljövőben egy új építmény kínálja szolgáltatásait.

    Minden vásárlónk és minden olvasónk figyelmébe ajánlom az üzlet mellett megépült önkiszolgáló autómosót, amely egy szélesebb családi vállalkozás keretében épült fel, és május hónapban nyílik meg az érdeklődők számára. Ez a szolgáltatás már nagyon sok településen működik, általános elégedettségnek örvendve. Bízunk benne, hogy a perediek és a szűkebb környék autósai kihasználják majd ezt az új lehetőséget, húsüzletünkbe betérve pedig egyúttal bevásárlásaikat is elvégezhetik.

   Nem a mennyiség, a minőség a fontos!

 


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  51/398 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat