logo
Bevásárló kosár

oddelovac

oddelovac
Pozsony
+C
Főmenü
<<  88/398 >>

Életünk egyharmadát ágyban töltjük

31.12.2021 13:58

Beszélgetés Czafík Margittal, a galántai Czafík Bútoráruház egyik tulajdonosával.

Az elmúlt évtizedek alatt bizonyosan rengeteg tapasztalatot szereztek a vásárlók igényeivel, a trendek változásaival, a bútor és a kisebb lakberendezési tárgyak gyártásával és forgalmazásával kapcsolatban. Véleménye szerint ebben az üzletágban mi változott meg jó és mi rossz irányban az elmúlt évek során?

   Összehasonlíthatatlanok a néhány évtizeddel ezelőtti és a mai viszonyok. Galántai üzletünkben 1.800 négyzetméternyi eladótéren 1991-től árusítunk bútort és minden egyéb lakberendezési tárgyat, tehát elegendő tapasztalattal rendelkezünk. Az akkori vevőnek volt elképzelése, elmondta az igényeit, meghallgatta a véleményünket, adott a jó tanácsra. A mai kor vásárlója, persze tisztelet a kivételnek, rohan. Siet és követel - a legjobb minőséget, a legjobb áron akarja, de azonnal. Pedig egy konyhabútort, ebédlő-szettet, vagy ágyat az ember általában nem egy-két hónap időtartamra vesz meg, hanem hosszabb időre, sok éves használatra. 

   Természetes, hogy a vásárló érdeklődik, körülnéz a világhálón, a kis- és nagy áruházakban. Rácsodálkozik a gyakran alacsonyabb árakra, a csillogó bútordarabokra, de eközben elsiklik a figyelme az fölött, hogy csak a kiállított tárgy keretét kínálják, amelyet a rost, a matrac, a takaró és a kispárna egyhamar az alapár háromszorosára srófol.

 

Gondolom, fontos, hogy egy üzletnek kik a beszállítói. A jó munkát végző, kiváló alapanyagból dolgozó és gazdag szakmai múlttal rendelkező bútorgyártók.

   Az eltelt harminc év alatt elsősorban cseh és szlovák cégek termékeit árusítottuk, a magunk által gyártottak mellett. Jó minőségű, tartós és dizájnos termékek voltak, elégedett vásárlók és kevés reklamáció jellemezte ezt a korszakot. A számos szlovák, nekünk is szállító bútorgyártó közül mára csak kettő maradt, a többiek befejezték a gyártást. Jelenlegi kínálatunkban túlnyomórészt régi cseh partnereinktől vannak termékek. Itt jegyzem meg, hogy két lengyel gyártóval is régóta kapcsolatban vagyunk. Sokszor és sokan lemondják a lengyel árut, köztük a bútort is, de higgyék el, vannak nagyon jók is közöttük.

 

Az ünnepek előtt milyen áruválasztékkal várják a vevőket, a lakásukat berendezni kívánókat?

   Nagyon szép ágyaink, konyhabútoraink, ülőgarnitúráink és sok más berendezési tárgyunk van, bőséges választékkal készültünk az ünnepekre. Garantáltan jó minőségűek, elegánsak, érdemes körülnézni, minden érdeklődőt szeretettel várunk. A vásárlásnál szívesen adunk tanácsot, elmondjuk tapasztalatainkat az egyes darabokkal kapcsolatosan, esetleg jobbat, elegánsabbat, időtállóbbat kínálunk a keresettnél.

 

Mit ajánl a vásárló figyelmébe egy vásárlásnál? Mire ügyeljünk, mire figyeljünk, ha jó és szép bútort szeretnénk vásárolni?

   Csak egy példát hozok fel. Meggondolandó, hogy az ember például milyen ágyat választ. Nem mindegy, hiszen életének egyharmadát pihenéssel tölti. A jó pihenés, a feltöltődés alapja az egészséges alvás. Ehhez pedig egy erős, jó anyagokból készült, szép kivitelezésű, kényelmes ágy szükségeltetik. Higgyék el, nem mindig a keresett bútor ára számít. Türelmesen, átgondoltan válogassanak és vásároljanak! Fogadják meg a kereskedő tanácsát, higgyék el, mi örülünk a legjobban, ha évek után is megelégedéssel hallunk egy-egy nálunk vásárolt bútordarabról.

   Galántai áruházunkba szeretettel várjuk a Terra Hírújság olvasóit is. Bízunk benne, hogy a járvány lassan mérséklődik, a bútorüzleteket is mindenki szabadon látogathatja, és megtalálja a számára legmegfelelőbb bútordarabot. Igérjük, mindig segítünk!

   Valamennyi munkatársam nevében jó egészséget, kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánok!

Elérhetőségeink:

Galánta, Gyermekek tere 1610/2

Telefon: 031/780 29 37

Nyitvatartás:

hétköznap: 9,00 -17,00 ó

 szombat:   9,00 -12,00 ó

 


Fényképgaléria


Ossza meg ismerőseivel
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincs hozzászólás
Hozzászólás hozzáadása
Név *:
Szöveg *:
 
<<  88/398 >>Támogatók – Partnerek


Menü
Aktuális számunk


Elérhetőségek
Kiadónk:
OZ Matúšova zem – Mátyusföld PT
Diakovce 754, 925 81
IČO: 50115286
Regisztrációs sz.: EV4066/10
ISSN 1338-6344
 
Szerkesztőség
Szabó Frigyes
0949 377 888
szabo@terrahirujsag.sk
Hirdetések
Szabó Tamás
0905 752 678
info@terrahirujsag.sk
Előfizetés: 0949 377 888
megrendelem@terrahirujsag.sk

Copyright © 2017 by FriTom International spol. s r.o. Minden jog fentartva!
Tvorba web stránok

Minden jog fenntartva - www.terrahirujsag.sk
Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat